HEJ SÖRBYSKOLAN ♥

Idag vid lunch tid fick vi ett efterlängtat och trevligt samtal från Rickhards elever på Sörbyskolan i Valdemarsvik. Det var underbart härligt och roligt att höra alla barns glada röster. De hade några frågor till Rickhard bland annat hur det ser ut här, om Max mår bra, vad vi äter till frukost och hur toaletterna ser ut. Det var väldigt bra funderingar som barnen hade. Hoppas vi hörs snart igen!



Sörbyskolan i Valdemarsvik (Rickhards arbetsplats)




Idag fyller även Max mormor år ♥

Så vi har hurrat och sjungit för mormor vid frukosten. Vi provade att ringa henne men fick inget svar
eftersom hon arbetade hela dagen. Vi får prova att ringa ikväll istället och sjunga för henne personligen.
Så ett JÄTTE GRATTIS älskade mamma/mormor och svärmor ♥ hoppas du haft en bra födelsedag!

Idag kom också ett mail från vår otroligt goda vän Johan, han har varit hemma hos oss och tagit ner träd, eftersom han har nyckel var han också inomhus och tog några bilder i Max rum som vi gjort i ordning innan vi åkte ner. Det var härligt att se dem, TACK JOHAN du vet vad som piggar upp♥


















Det ska bli så roligt att se Max leka i sitt eget rum. Vi måste 
handla lite fler leksaker för det har vi inte gjort så mycket eftersom vi inte 
visste vad han var för en liten pojke och vad han tycker om att leka med.
Men det är ett roligt nöje, att äntligen efter alla år kunna köpa saker till sitt eget
barn och inte bara till alla andras, det är glädje för mig♥ 


Nu vet vi att alla rapporter är färdiga, både från Childrens department och från vår guardian.
Så nu är det bara att vänta på samtal eller sms från advokaten som säger att vi ska upp i 
domstolen igen. Vi väntar med spänning!

Ikväll ska vi grilla vid poolen och fira två föräldrar (de är gifta) som har fyllt 30 år, samt att välkomna nya familjer som har flyttat hit, danska och finska. 

På återseende!

Kram ♥
 

Kommentarer:

1 Emma:

Oh vad mysigt för Rickhard att få prata med "sina ungar". Jag hoppas, hoppas, hoppas det kommer bli som du vill (din målbild!) Rickhard!!!!



Ja Johan sa att han varit inne o guidat Ricke runt o tagit kort till Max ♥ Ja o det ska bli så kul att få handla saker till ERT barn ska ni veta!!!



Det blev ingen stadstur o alltså inga nya skor.. får gå med mina gamla ett tag till.. :-/ Vet inte riktigt vad jag vill ha heller. Ja självklart använder jag flip flops... stl 38 har jag!!



Träning ja.. Jag har ju varit sjuk o sedan har jag haft en släng av latmasken ;-) så jag har inte tränat så mkt på senaste men nu hoppas komma igång igen. Vi får träna ihop sen o peppa varandra!!



Jippi vad SKÖNT att alla papper är klara. Så spännande.. Nu kan smset eller samtalet komma när som helst!!! o då hoppas vi på den RÄTTA domaren!



Hoppas Ni har en mysig kväll!!!



KRAMAR TILLBAKA TILL VÄRLDENS BÄSTA! ♥

2 Malin Almén:

Hej! Emilia kom hem från skolan idag och berättade med stor inlevelse om att hon minsann sett bild på Max och pratat med Rickard på " whiteboard " tavlan. Hoppas nu att det går fort för er och att de tar upp er adoption så fort som möjligt! Hälsningar från Emilia med familj.

3 Jenny Rickhard och Max:

Hej Malin!

Vad härligt att hon tyckte det var roligt, de fick inte se Max bara på bild, han sov först men sedan vaknade han så då fick de se honom live också, han vinkade men var lite nyvaken =) Tack vi hoppas också på att det går fort, för vi skulle tycka det vore väldigt trevligt att vi kom hem till den svenska sommaren! Hälsa familjen så mycket från oss

Kommentera här: