förtydligande angående våra bilder

Hej alla ni som läser vår blogg och som följer oss i vår adoption med Max, vi är så glada att ni vill dela detta med oss. Vi, Jenny och Rickhard vill göra ett litet förtydligande gällande vår blogg. Vi har genom anhöriga fått veta att det är en del som undrar över våra bilder, varför vi inte visar ansiktet på Max och att vi inte är några duktiga fotografer. Anledningen till att vi INTE visar ansiktet på Max är på grund av att vi inte får det. Vi har skrivit på ett avtal med vår organisation att vi inte får publicera Max ansikte framifrån på grund av att han inte är vår son ännu i juridisk mening. Vill även tillägga att vi inte är några proffsfotografer utan gör detta för vår egen del, för Max i framtiden samt för våra anhöriga och vänner, så de kan följa oss på detta sätt när vi inte finns hemma. Sedan är det väldigt roligt att ni är många andra som tycker det är spännande att följa oss.
Hoppas att ni har förståelse för detta, när Max är vår i juridisk mening kommer vi naturligtvis att lägga ut bilder på honom så att även ni kan se hur underbart söt och fantastisk han är vår skatt. Tills dess får ni hålla er till tåls =)

Nu undrar säkert några om inte våra anhöriga och nära vänner har fått se honom ännu, och det har de såklart fått göra. Att maila bilder är ok men inte lägga ut dem på bloggen.

Ha en trevlig helg!

Jenny, Rickhard & Max

Kommentarer:

1 Emma:

Jaa o vi kan intyga att dom bilderna är superfina o Max är världens sötaste lilla kille!!!! <3<3<3



Haha.. Supertränade.. Näe du... Inte jag iaf!! Det är jag för lat för ;-) Men ska försöka träna upp rygg/armar o sådär så jag orakar med jobbet sen!! Men det är jättefint o bra så sen får ni med skaffa ett kort så du o jag kan gå o träna ihop och Ricke o Johan!!! Vore kul!!



Vi SAKNAR ER sååå mkt!!!!



STORA kramar från oss alla till er !!!!

2 Farmor och Farfar:

Bra att ni talar om som det är Många undrar och är NYFIKNA på lilla Max Men den som väntar länge Väntar oftas på något gott Max är såååååååå söt och VÄLDIGT DUKTIG Många kramar till er

3 Marre:

Har faktiskt en fråga! Varför måste ni stanna i 9 månader innan ni får komma hem? Mvh Marre

4 Anna Lindström:

Hej på er! Vill bara säga att det är jättekul att följa ert fantastiska äventyr här hemifrån gamla Sverige. Jag misstänkte att det var anledningen till att ni inte visar Max ansikte, det är ju helt rimligt. Era bilder är jättebra, kul att få en liten bild av hur det ser ut där ni är. Ha en fortsatt fin vistelse. Kram från Anna

5 Jenny:

Marre, vi vet inte hur lång tid vi kommer att få vara här nere. Allt beror på vilken domare vi får och vilken advokat vi får. Hur snabba de är att skriva vår rapport. Men vi hoppas på att det går på 6-7 månader.

Anna, tack vad gullig du är=)

kram

6 Liv:

Grym design du har på din blogg. Har du gjort den själv? Riktigt snyggt i alla fall!

Kommentera här: