På safari med mormor

Idag har vi varit på safari i Nairobi nationalpark. Klockan 04.30 ringde klockan och vår bil kom och hämtade oss klockan 05.30. Trötta men förväntansfulla satte vi oss i bilen på väg mot parken.

Det var så otroligt fantastiskt, vilken upplevelse!
Det är så fint, med många minnen som vi kommer att ha med oss. Vi åkte med en bil som man står upp genom taket. Vårt mål var att få se lejon, vilket är rätt så ovanligt. Men vi lyckades! Wow så mäktigt!








ok en bild fick vi med denna gång för att internet strular....
fler kommer, jag lovar.

Imorgon åker mormor hem igen till Sverige, vi vinkar av henne redan klockan 06.15
vi kommer att sakna dig massor. Det har varit helt underbart att ha dig här älskade mamma/mormor/svärmor. Vi är så glada för att du kom till oss så att du fick träffa vår fina älskade Max.

Vi hörs via skype igen när du anländer till vårt fina land.

Tack för allt!

Kram



Kommentarer:

1 Faster:

Wow! Låter som en underbar resa. Tänk vilket äventyr ni är med om. Ni har ju det bästa med er hela tiden :) Krama er son från faster Lina

2 Emma:

ohhhh fick ni se lejonpappan???!! Hoppas ni tänkte på mig då ;-) haha! Bilder tack :-)



Ja nu är det dax för mormor att åka hemåt :-( Förstår att det är jobbigt men somsagt, vilka minnen o erfarenheter för er o mormor tillsammans som ni kan ha i hjärtat o plocka fram!!! O snart ses ni ju igen. Hoppas mormor tog med sig en hel hög med kramar i resväskan hem som vi kan få ;-)



Nu sitter jag här o äter frukost i ett tyst hus... Alla sover o jag ska snart fara till jobbet. Idag vaknar de nog inte innan jag åker som de brukar för vi har ju ställt fram klockan i natt... Har ni oxå gjort det? Inte koll på om man gör det överallt?!



Stora kramar till er!

Kommentera här: