Department of Home Affairs

Idag har Rickhard och dom andra papporna åkt med Abba till Department of Home Affairs. Home Affairs är en slags folkbokföring.
 
Bara en person behöver åka i familjen så då tog pappa på sig det medan jag var hemma med barnen och lekte på gården tillsammans med den danska familjen. Rickhard åkte vid 9.00 och kom tillbaka vid 12.00, då fick pappan en överraskning.Jag hade klippt Max så han har kort på sidorna och bak och längre mitt på huvudet. Blev riktigt snyggt. Sedan åt vi lunch, Elias sov middag och sedan skypade vi med mormor och gav henne lite uppgifter om vad vi önskade ha ner för något när hon kommer hit nästa vecka.
 
På eftermiddagen gick vi upp till våra danska vänner och lekte i deras lägenhet och fikade. Mycket trevligt! 
 
Nu har avundsjukan på lillebror börjat infinna sig vilket inte är så konstigt men som för oss är rätt jobbig. Vi försöker göra det så lätt vi kan för Max men det är inte alltid det hjälper. De andra familjerna som fått småsyskon har exakt samma problematik. Vi hoppas det vänder snart och blir bättre när vi kommer hem. 
 
Idag har det åskat och blixtrat en hel del och även en regnskur kom nu på kvällen, blev lite uppfriskande. Imorgon har vi inga planer, tar dagen som den kommer. Säger ett stort varmt grattis idag till morbror Teddan som fyller år!!!! Hurra hurra hurra och en massa kärlek 💕
 
Önskar er en fortsatt trevlig torsdagkväll.  
 
På återseende!!
 
 
 
 
Här är innan han blev klippt... 
 

Kommentera här: