Sjukstuga

Förra veckan var Max sjuk och kräktes. Vi trodde att han hade fått i sig något olämpligt men nu har även Elias kräkts och är hängig. Han sover mycket lilla plutten och när han är vaken sitter han mest och tittar i knät på någon av oss. Vi var tvungna att gå och handla lite så han låg i vagnen och tittade. När vi kom hem la vi ner honom i sängen och han somnade på en gång. Värmen är nog jobbig när man inte mår bra. 
 
Vi skulle ha följt med grannarna idag till ett stort köpcentrum men eftersom Elias inte mådde bra ställde vi in. Det är inget som prioriteras direkt utan huvudsaken är att Elias blir bra. Köpcentrum hinns med det också vi har ju några veckor på oss. Nästa vecka ska vi till svenska ambassaden och ansöka om svenskt pass åt Elias. Vi har några saker vi vill se här innan vi åker hem så vi har lämnat en lista till Martie som fixar med utflykter och så till oss adoptivfamiljer. 
 
Max och Rickhard badar i poolen just nu och jag passar på att vila på soffan medan Elias sover. Killarna vaknade 5.20 imorse så jag känner att jag är lite trött. Värmen gör sitt till också, viktigt att dricka mycket annars känner man ganska snart att man får huvudvärk.  
 
Ser på bilder hemifrån att våren är på väg. Härligt! 
 
 
 

Kommentarer:

1 Emma Johansson:

stackars liten :-( Krya på dig sötnos!

Kram på er <3

2 Veronica:

Krya på sig ❤️

Kommentera här: