Slut på långhelgen

Som har varit så fantastisk härlig. Vi har gjort en hel del och även ingenting. Först åkte vi på fredagen till Astrid Lindgrens värld tillsammans med våra härliga vänner och deras två underbara barn. Max, Elias och deras två är jämngamla och leker otroligt bra tillsammans. Vi har så kul och trevligt när vi ses. Inget tillgjort eller märkvärdigt vilket jag kan bli så trött på ibland, att många hela tiden ska försöka visa upp någon fasad över hur bra och perfekt allt är. Nej tack, här kan vi gå i myskläder utan att skämmas och vi älskar det.
 
Vi såg på två olika teatrar, bla pippi och sedan Emil. Barnen fick träffa skådespelarna och prata och skoja med dom vilket uppskattades.  
 
Lördagen åkte vi på en träff med en massa adoptivfamiljer i Östergötland. En hel hög med mycket trevliga och roliga människor som vi har lärt känna. Så kul med nya bekantskaper och vänner. Vi har mycket gemensamt och barnen leker allihopa tillsammans. 
 
Idag har vi mest varit hemma. Skrotat omkring i pyjamas länge,  lekt med grannarna, ätit god mat, myst och bara haft det skönt. Imorgon laddar vi batterierna för det är måndag igen. Eller vänta nu, pappa laddar och vi myser hemma tillsammans och har det gott. 
 
Kram ❤
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: