Torsdagen den 27 oktober och LEDIG =)

Vad gör jag då med denna lediga dag, jo eftersom Rickhard skulle in till sjukhuset idag och röntga njurarna (håller tummar och tår för att det gick bra) tog jag ledigt för att vara snäll och skjutsa in honom så han slapp åka buss till Vrinnevisjukhuset i Norrköping. Efter lite bilder var det klart och klockan hade blivit 8.40, Stadium outlet öppnade klockan 9.00 så ner till Ingelsta vid rusta och Bauhause för att ställa sig i kö för att komma in. Vårt mål, som alla andra, var att komma åt bandyklubbor för de kostade nämligen bara 10kr/st ord.pris 599kr. Ja det var en hel del billigare. Snacka om rea. =)
Så när portarna gick upp så rusade både jag, Rickhard och en mängd flera människor in. Knuffandes och slitandes í de stackars bandyklubborna, ja vi fick tag på två (en varsin, en per kund fick man ta) och de tog slut på bara några sekunder. Ja det gick fort. Sedan köpte vi två innebandybollar för 10kr/st hm kostade lika mycket som klubborna... en fotboll och ett gäng strumpor blev det till slut. Men nu ska det ju ligga en outlet där tydligen så det kan hända att jag hamnar där flera gånger....

Vårt nästa mål var hundmat billigare det med, 399kr istället för 699kr jo jag tackar jag. Ett spel till Ricke på mediamarkt blev det också. Tittade även på en ny bärbar dator att ha med till Kenya, fanns lite olika att välja bland och självklart i olika prisklasser, tittade på en sony nånting... fin var den i allafall med ett tangentbord som lös =) vi får se vad det blir.
En korv med bröd som de bjöd på innan det var dags att fara hem, Rickhard skulle till jobbet så jag släppte av honom lagom till lunchen. Han jobbar till 19.00 idag ..lång dag...

Igår var det Oktobermarknaden här i Valdemarsvik. Tröjor, strumpor, godis, leksaker, strömmingsburgare oc lite annat smått och gott. Själv hade jag ont i huvudet men jag tvingade ner mig en liten stund ändå. Huvudvärken släppte aldrig och jag mådde blä. När jag vaknade i morse hade värken tack och lov försvunnit.

Vi fick en fin sparbössa av mormor till knodden. Den är så fin, gillar verkligen det märket, samma som lamporna i barnrummet. Pumpk in baby heter det.

Den är så underbart söt. TACK MORMOR du vet precis vad som passar! PUSS!

Ikväll har jag tänkt gå en promenad med Emma och prata lite skit =) Kvalitetstid <3

Ha en bra torsdag, helgen kommer nu med stormsteg =) Me like!

KRAM

#1 - - Anonym:

Märket på ugglan är väl Kids concept???

#2 - - Jenny:

Ja kidsconcept men sortimentet heter pumpkin by sweden concepts ab för att var helt korrekt.

#3 - - Emma:

Vilken supersöt sparbössa!! Passar ju perfekt ihop med lamporna!!!



Hoppas bilderna dom tog idag ser bra ut. Håller våra tummar. Håller oxå våra tummar att det blir möte snart o att ert ärende tas upp!



TACK för promenaden!! HOppas vi ses i helgen!!



STOR kram <3

#4 - - Anonym:

Ja, det var ju en väldigt söt och passande sparbössa :. Vår mamma hon vet precis ;).<3. Kramis.