Max dop

Oj vad det är svårt att hinna med och skriva här på bloggen nu när vi har kommit hem. Tiden går så fort och nu har vi varit hemma i snart 6 veckor. Rickhard har bara denna och nästa vecka kvar på ledigheten sen börjar han att jobba igen. Kommer kännas konstigt, vi är vana vid att vara två hemma.  Det har hänt en del sedan jag skrev senast . Max har döpts i Valdemarsviks kyrka den 28 juli. Prästen var Gudjon Gudjonsson, en god vän till familjen och prästen som vigde oss när vi gifte oss 2007. Dopet gick bra, Max gick emellan mig och Rickhard in i kyrkan och höll oss i handen, bakom oss gick Max faddrar eller gudmödrar, min syster Jessica och Rickhard syster Ida. Jessica läste en dikt om att vara gudmor skriven av -Siv Andersson, den är väldigt vacker.
I handen hade Max hela tiden sin älskade giraff som han har fått av moster Jessica, den är väldigt betydelsefull och viktig för honom. Den blev också döpt ett antal gången i dopfunten :) Älskade lilla barn.
 
I slutpostludiet av dopet hade vi valt Idas sommarvisa, passade bra tycker vi. Efteråt blev det smörgåstårta, kaffe och kaka i församlingshemmet, vi bjöd även på kaffe och te som vi köpt i Kenya, det var uppskattat. Vi hade ett bord med olika saker som vi hade köpt i Kenya som vi visade upp, även bilder som rullade på datorn kunde gästerna titta på. En solig och fantastisk dag för vår fina son, som somnade helt utmattad senare på kvällen full med intryck och känslor men med ett leende på läpparna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ida häller upp dopvattnet
 
 
 
Max Philemon Joachim ...
 
 
 
Jessica tänder dopljuset
 
 
 
 
Här döps giraffen också ...... av Max iallafall....
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                   
#1 - - Emma Johansson:

Finaste NI! ♥

♥ Kram ♥

#2 - - Sanna:

Hej!

Åh vad roligt med lite bilder från dopet. Max är verkligen supersöt och extra stilig i sin kostym!

Förstår att tiden rullar på i ett rasande tempo. Det gör den här hemma hos oss också. :) Men man får bara försöka njuta så mycket som möjligt av tiden hemma!

Kram
Sanna