Allra FÖRSTA mötet med SNÖ ♥



Så kom årets första snö. Det är inte så mycket men dock så att marken blir lite pudertäckt. Det var igår som flingorna föll och tyvärr hade Max hunnit somna. Men nu på morgonen var jag tvungen att ta med honom insvept i sin pyjamas och min jacka ut på altanen för att visa honom snön. Hans allra första möte med det kalla vita som låg på marken. Ansiktet sken upp som en sol och när han fick känna på snön ryckte han till titta lite konstigt på snön. Smakade på det och sa, burr kallt. Haha ja lilla gubben snö är kallt. Max vill ut, leka snön, åka pulka var hans nästa kommentar. Sötnos du får tyvärr vänta lite med att åka pulka men vi hoppas det blir en vit vinter så du får chansen att få uppleva allt det roliga som snön innebär för små barn.

Tänk så mycket nytt du har fått uppleva under din första tid med oss. En helt annan värld har öppnat sig för dig. Vårt liv har förändrats på så många underbara fantastiska vis sedan du blev en del av vårt liv. Så mycket vi har längtat efter dig och så mycket vi har fått kämpa för att få dig älskade lilla pojke. Det vet du inte om ännu men jag tror du kan känna hur mycket vi älskar dig och hur mycket du betyder för oss ♥. Kan inte sluta pussa på dig och krama dig. Vårt lilla underverk ♥

Idag är det fredag, skönt. Vi ska hämta pappa efter att han slutat jobba och sedan styr vi vår kos mot dollarstore som öppnade i Söderköping igår. Handla lite på Willys och sen hem och ta fredagsmys och njuta av en veckas ledighet med pappa, för nästa vecka är det höstlov vilket är väldigt välkommet.

Ha en bra helg alla ni där ute!
#1 - - Sanna:

Hej!

Åh, vad roligt att läsa om Max möte med snön! Kul att han verkar peppad att åka pulka när det kommer mer snö. :)

Hoppas ni får en mysig höstlovsvecka hela familjen nästa vecka!

Kram
Sanna