Dan före dopparedan


Lång väntan på tomten

Så här dagen före julafton steker vi köttbullar, skinkan ska griljeras, julklappar ska slås in (de som är kvar), vi ska handla, besöka tomten i Kolmården, spela bingolottos uppesittarkväll, mysa och äta gott. Imorgon ska vi fira på fm hemma här med bara familjen, sen åker vi till min syster med familj där vår familj med respektive och barn träffas. Min moster är också med såklart. Tyvärr kan inte Teddan min bror komma för han jobbar, så vi får ses den 27:e då vi ska träffas allihopa och spela spel och äta mat. Ser fram emot en lugn och skön jul med nära och kära. Juldagen är vi tillsammans med Rickhards sida. Skönt att kunna dela upp lite så man slipper stress och ändå få vara med alla som man bryr sig om.

Idag ska vi som sagt besöka tomten i Kolmården, ska bli kul. Förra året var Max bara två år så i år är han nog med på noterna på ett annat sätt. Saknar snön bara, det förhöjer ju det hela avsevärt.

Önskar alla mina läsare en riktigt
GOD JUL!
#1 - - Emma Johansson:

Ja skönt med en lugn jul o slippa stressa!
För oss blir det inget tomtebesök i år, Första planeringen var alla sjuka hit o dit och så skulle vi åkt igår kväll men vi firade ju födelsedag 0 jul med Fredrik då så det blev lite stressigt så vi beslutade att hoppa det. Vi får vänta på "våran" tomte o hoppas på massa snö nästa år o bege oss till Kolmårdstomten då!
Ha en mysig dag! Kramar <3

#2 - - Mia:

God Jul från oss ❤

#3 - - Mormor:

Du är så söt Max. med din pepparkaksdress.Ja väntan för barn på julafton är bara så förskräckligt