vänskap och pulkaåkning ♥









Igår var vi på fm på kyrkis, något som Max tycker väldigt mycket om. Han leker och trivs med att ha barn runtomkring sig. Så jag är inte särskilt nervös för hur det ska gå sen när han börjar förskolan. Vi eller ja mamma faktiskt gjorde en bordstablett medan Max lekte med alla leksaker under tiden. Sedan hem och äta lunch, han är lite utav en långätare vår kära son. Han riktigt njuter av att äta länge.

När lunchen var intagen åkte vi till kompisarna Tilda och Alice ♥ Emma och Johan ♥ Vi tog med oss pulkor och begav oss iväg till slalombacken, ja lugn vi åkte inte ända uppifrån såklart. Men hej vad det gick och så roligt det var. Både för barnen och mig och Emma. Efter ett tag gick vi in och åt goda bullar och drack saft. Lite lek i kompisarnas rum hanns också med innan vi åkte och hämtade bästa pappan ♥ på jobbet och sen middag. Bums i säng för Maxen som nästan somnade vid matbordet. Tack goa vänner!

Idag ska vi in till Norrköping och mormor och morfar. Vi ska också göra ett pass åt lillprinsen om vi får för oss att åka på roligheter. Pappa jobbar sent idag. Slutar inte förrän kl 19.00 ikväll.

Hoppas du får en bra sista tisdag i denna januarimånad.



Lite vårkänsla i detta slaskväder.
kram
#1 - - Jenny Rickhard och Max:

Lisa, här är min mailadress så kan du maila mig.
[email protected]
det är bara att bomba på med frågor ;)

#2 - - Emma Johansson:

Tack för en mysig eftermiddag!! <3
Tulpaner är härligt!!! Vår!!!
Ha en fin tisdag! Vi ses snart igen! ;-)
Kramar