Visit i Stockholm


Några fina dockor från olika nationaliteter.

En dag med tjejerna till Stockholm. Det blev det igår för min del. Jag följde med mamma, min syster och två av mina syskonbarn till huvudstaden. Tjejerna som är 16 år strosade mycket på egen hand, bestämde lite på olika träffar med dom för fika och mat men annars gick mamma, syrran och jag och tittade på stan. Först gick vi lite i gamla stan då även med tjejerna, så mysigt deg är att gå där. Sen gick vi på stan och var inne på lite olika butiker. Bland annat NK, PUB och gallerian. Hittade inget speciellt, men kul och trevligt var det. Vi åt väldigt god mat och jag njöt av att vara tillsammans med delar av min familj.

Idag har Max varit på kalas hos en kompis. Det var mycket trevligt. Tur med vädret också. Underbart med sol igen för en gångs skull.

Imorgon ska vi träffa några nyfådda vänner och ta en fika och gå på karnebåtfestivalen tillsammans här i viken. Ska bli riktigt skoj.

trevlig helg!♥
#1 - - Mormor:

Tänk så roligt man kan ha med familjen alltid något att se i huvudstaden.Bara att få vara tillsammans är trevligt.Ska göra om det snart igen.