Spela spelHar slagit på stort och inhandlat inte ett, utan fyra nya spel! Så roligt och vi bara spelar och spelar och spelar. Det är ju så mycket man lär sig med att spela spel förutom att det är otroligt roligt också. Vänta på sin tur, färger, siffror, antal prickar motsvarar en siffra, sen att matcha ihop och att inte fuska. Ja listan ian säkert göras längre även om jag inte nu orkar tänka på fler saker rent pedagogiskt.

Idag har vi förutom att spelat spel varit på tippen och slängt en hel del skräp. Så skönt att bli av med allt bråte. Det blev två vändor den här gången. Nu ska ju tippen flyttas och ligga betydligt närmare häråt så då kanske man blir duktigare på att åka dit fler gånger och oftare.

Grillat är godast, ja om ni frågar mig iallafall. Så på med grillen och gott kött blev det till middag ikväll. Mormor kom på en spontan fika idag med och det uppskattas av både barn och vuxna ♥.

Imorgon ska R jobba hemma och vad jag och mini ska hitta på är ännu inte skrivet i stjärnorna. Nu sover lillprinsbus gott, hunden är rastad, disken är diskad, tvätten hängd och soffan ser väldigt bekväm ut så det blir att inta ryggläge i den ikväll.

Trevlig helg!
kram