Att säga hejdå

Det är både med glädje, lättnad och lite sorg som vi nu kan avsluta vårt kenya äventyr. Imorgon kväll flyger vi hem till Sverige, men vägen dit har inte alltid varit enkel. Denna sista vecka har varit den värsta och mest stressade vecka vi varit med om. Efter många turer med childrens department för att försöka få haagintyget vilket vi till slut fick med hjälp av vår advokat har vi lyckats vara där vi är nu. Vi har även fått kämpat lite i motvind med Svenska ambassaden för att få Max pass och även den sista biten att få Max visum från imigrationsverket var på mållinjen, men det gick. Men efter mycket samtal, påtryckningar och envishet står vi nu här 187dagar senare. Inatt sover vi sista natten i våra sängar här på Gemina Court, där syrsor surrar, billarm tjuter och där mörkret kommer väldigt snabbt. 

Tänk att om 2 dagar ligger vi i våra sängar hemma i vårt underbara lilla hus i Valdemarsvik. Vad vi längtar.

Idag har vi haft avskedsfest vid poolen med alla våra fantastiska vänner som vi fått här nere. Vi bjöd på tårta, en choklad och en jordgubbstårta, underbart goda. Personal från KCH kom och dansade och sjöng för oss, en avskedstradition. Det var fint och väldigt uppskattat.  Nu reser vi hem med 5 resväskor, två handbagage,vagn, handväskor och ryggsäck samt det bästa av allt vår lilla Max.


Denna gång har vi kanske inte skrivit helt sammanhängande, men vi är både trötta och är mitt uppe i packningen. Vi lovar att uppdatera senare, men nästa gång vi bloggar så är det från Sverige.

Tack alla som har följt oss på våran blogg och detta fantastiska sätt att få barn på.

Kwaheri Kenya (hej då Kenya)

På återseende!

Jenny Rickhard Max
Taget från dagens festligheter vid poolen