HEMMA

Nu har vi varit hemma i ett par dagar och vardagen börjar så smått rulla igång. Dock är vi båda hemma under hela april vilket är väldigt skönt. Rickhard ska sedan börja jobba och jag ska vara föräldraledig. Dagarna här hemma går väldigt fort och Elias trivs i sitt nya hem. Max älskar att vara hemma och få ha alla sina saker runt omkring sig. 
 
När man kommer hem från en adoptionsresa så är det en hel del att göra. Vi ska skicka iväg en bunt dokument till Adoptionscentrum, vi har ett inbokat  avslutningssamtal med vår kontaktperson nästa vecka,  vi ska kontakta vår utredare på socialförvaltningen, de ska komma på hembesök och skriva den första rapporten till Sydafrika, imorgon ska vi till Skattemyndigheten för att få ett svenskt personnummer till Elias, vi ska även ansöka om  Adoptionsbidrag, även att ansöka om de 10 första pappadagarna, vi ska imorgon till barnmottagningen för att ta blodprover och nästa vecka ska vi på läkarundersökning/ Tropikundersökning. Så inte ligger vi på latsidan iallafall 😊.  
 
Vi njuter av vår lilla kille som är så härlig och lite busig. Han härmar och tar efter allt som storebror gör, på gott och ont.... haha  de leker, kramas, bråkar, gråter och tröstar. Ja allt som hör syskon till. Tänk att vi har två fina prinsar från Afrika nu. Våra barn!! Jag och Rickhard satt i soffan och tittade på våra pojkar och sa till varandra att vi har haft världens tur som fått så fina barn. Jag känner mig så tacksam och ödmjuk. 
Tack!
 
Kramar