PARKHÄNG

Idag har vädret varit lite blandat. På förmiddagen var det riktigt varmt som det har varit de senaste dagarna. Vi tog det mest lugnt och lekte lite på både fram och baksidan. Vi umgås en del med en till svensk adoptivfamilj som bor grannar här med oss. Deras dotter är ca 1 år äldre än Max så de leker en del. Sedan har de en son på 1.4 år. Elias har roat sig med att samla pinnar och sätta löv ute på tippen eller borsta gatan med ett palmblad. Sedan kör båda killarna med motorcyklarna som finns här. 
 
Elias har börjat visa temperament och protestera lite om han inte får som han själv vill. Det ser vi som ett gott tecken. Det visar att han börjar bli trygg med oss. Han älskar skor och hattar och skulle gärna sova med dom om han fick. Max tycker emellanåt att det är rätt jobbigt att lillebror tar hans saker. Han har alltid varit försiktig och rädd om sina saker och lillebror är inte riktigt det. En buss har redan tappats i golvet och gått sönder. Stora krokodiltårar och han var inte glad på lillebror. 
 
På eftermiddagen gick vi en promenad till en fin park som finns i närheten där det finns en liten lekpark. Ja de är inte eu anpassade direkt, rent av livsfarliga kanske. Vassa kanter och hållbarheten är väl lite sisådär. Så med hjärtat i halsgropen och att genom att vara med fungerar det rätt bra. Vi tog en tur till affären åt mellis ute och haft det riktigt bra. Inga måsten och inga tider att passa. Rätt skönt. 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: