fredagsmys och den sista Augusti

Så äntligen är det fredag igen, den bästa kvällen på hela veckan om ni frågar mig. Hela helgen framför sig.
Max var trött och somnade ganska fort ikväll efter att ha haft lite fredagsmys isoffan i form av popcorn och lite festis. Vi har också haft besök idag av min kompis Millan och hennes hund Milton som även är Bellmans kullsyskon. Det var roligt, länge sedan vi sågs och kunde sitta ner och prata. Max fick en fin traktor med släp av henne och hennes familj, tack!!!!
 
Vad bjuder denna helg på då mån tro. Jo vi ska fira Rickhard som fyllde 35 år den 24 augusti men som vi inte kunde fira den helgen. så det får bli denna helg istället. Det blir familjerna som kommer, mysigt. Nästa helg är det också ett stort kalas. Då fyller Max 2 år, eller på måndagen fyller han men vi ska fira honm på lördagen den 8 sept då förresten Max kompis från Kenya fyller år som nu bor i Danmark. Det får bli att skicka ett grattis kort till honom.
 
Imorgon börjar september månad och sommaren är på riktigt slut. Hösten är här och det märks tydligt att det har blivit mörkare, lamporna behöver tändas mycket tidigare än förut, Men för mig gör det inget, jag tycker om alla årstider som Sverige har, kanske mer nu när vi bott i Afrika i 6 månader. Alla årstider har sin charm, mysigt att tända ljus och krypa ner under en filt, se en film och höra regnet smattra mot rutan.
 
Att nu dessutom ha en underbar liten pojke i familjen är helt fantastiskt, jag är så lycklig och känner mig så tacksam för att Max kommit in i vårt liv och vår familj. Han utvecklas varje dag, lär sig så otroligt mycket, är uppmärksam och har ett enormt minne. Ídag när ja´g satt med Millan och visade bilder f rån Kenya, berättade jag för henne att vi hade åkt ut med en glasbåt i Mombasa som är vid kusten. Då kommer vår fantastiska lilla son ihåg (trots att detta är fem månader sen vi var där och vi har INTE pratat om det tidigare) att fiskarna åt banan. Det var nämligen så att en av männen som var med och körde båten dök ner inunder båten, höll upp en banan så att vi såg igenom glaset att fiskarna verkligen åt banan, Så snacka om minne, inte 2 år fyllda ännu, och kan minnas det. Imponerande!
 
 
Lite bilder från just Mombasa.......
 
 
 


 
 
 

Fiskarna som åt banan.......
 
 
 
Nu ska jag slänga mig i soffan brevid min man, slötitta på tv och äta ostbågar och bara njuta.
 
Ha en trevlig helg!
 
Kram