Resumé från vårt Göteborgs besök

Så skönt att komma iväg lite och göra lite roliga saker på semestern. Vi bodde i Göteborg i tre dagar på ett hotell som låg ganska centralt. Ett mycket bra och prisvärt hotell med god frukost och mat som ingick i priset. Kan jag tänka mig att återvända till en annan gång.


Stopp vid braehus för lite frukost och gungning. Rätt lugnt på vägarna och Max underhölls med både att rita, leka med ambulanser och att titta på plattan. Tur att sånt finns när det är rätt långt.Utanför fönstret på hotellrummet gick tågen lite längre bort så där kunde man roa sig ett tag.Första aktiviteten förutom lunchen gick till Universeum. Vi köpte göteborgskortet så då ingick ju en hel del däribland alla de aktiviteter som vi valde att göra. Samt gratis spårvagn. Här tittas det på hajar såklart.Såghajen visade upp sig och ville gärna plåtas. Kolla in dess härliga läppar...


Ja jag vet, det är långt ifrån. Men missas det att ta med en vanlig kamera så får mobilens duga. Här ska det föreställa en tukan.


I början tyckte lillprinsen att de stora rytande dinosaurierna var lite läskiga. Men efter att ha fått kika på dem på avstånd vågade han sig runt. Det var med skräck blandad förtjusning men han var glad och stolt efteråt. De rörde på sig och skrek så jag kan förstå att det var lite otäckt.
Här letas det efter dinosaurieskelett med pensel.


Världens sötaste lilla astronaut♥Tur att han får sällskap i rymden av världens sötaste pappaastronaut


Efter rymdfärder blev man upphängd på väggen av starka kardborrebandInnan man skulle sova lektes det med ambulanserna i sängen.


Dagen efter åkte vi till Alfons kulturhus. Mysigt!Paddan är ju ett måste när man är i GöteborgSen självklart blev det Liseberg. Mycket skratt och våta blev vi av allt regn som kom. Men vad gör väl det, det var varmt, det torkar och vi hade väldigt skoj.

På vägen hem svängde vi förbi ullared och fick med oss lite extra packning i bagaget. Trötta och nöjda över vår minisemester möttes vi hemma av en väldigt glad Bellman som saknat sin husse, matte och lillhusse men som haft det väldigt bra hemma hos världens bästa mormor och morfar.


#1 - - Mormor:

Det är bra att ni har roligt. Max blev väl rädd för dinosarierna spännande det där. Vilken söt astronaut måste vara Max. Se till att ha ambulanserna med på nästa resa kram