Positiva besked

 
 
Skogspromenaden i helgen med hela familjen 
 
Gokväll!
Sitter uppkrupen i soffhörnet med tända ljus och en skål popcorn. Vi slötittar på film och är lite småtrött så det blir snart sängen för min del. Imorgon är det studiedag på förskolan även om det inte egentligen berör oss eftersom Max ändå är ledig på måndagar. Men vi har som planer att ev åka med kompisar till busfabriken. Eftersom Max varit riktigt sjuk i veckan och för att han har blåsor runt munnen och händerna kanske vi avvaktar tills vi vet vad det kan vara.
 
Vi var på sjukhuset i fredags och fick bra besked på något jag roat mig över den sista tiden så det känns oerhört skönt att lägga den oron åt sidan.  Det är jag så tacksam över. 
 
 
I lördags var vi  i skogen en sväng där vi hittade kantareller som vi stekte och som killarna åt. Det var så skönt att bara gå i en tyst skog och bara vara tillsammans. Resten av dagen tog vi det lugnt för det märks att inte krafterna är riktigt 100 % tillbaka på Max ännu så det behövdes lite vila och att skrota runt länge i pyjamas på fm. I dag åkte vi in till mormor och morfar med en fotölj som vi inte längre ville ha och som dom var intresserade av. Vi möblerade om lite hos dom och slutresultatet blev riktigt bra. Vi åkte sedan tillsammans med mormor och morfar till Maxi där vi åt mat och kollade lite. Så var den helgen till ända och imorgon börjar Rickhard jobba igen. På fredag har vi ännu en födelsedags pojke att fira. Så det blir att åka in en sväng och shoppa lite innan för allt är inte färdigt ännu. 
 
Nej nu svider det i ögonen så det är dags att krypa till kojs. 
Tack o godnatt!
#1 - - Emma Johansson:

Skönt med positiva besked!!! :-)
Då kan du andas ut!

Ja många förkylda o sjuka nu :-(

Är det höstblåsor han fått?

Krya på er!

Kram

Svar: Hej!Ja det är så skönt att det inte var något farligt. Alltid otäckt. Vi var på vc idag igen för att titta på utslagen men läkaren kan inte säga riktigt vad det är eller om det smittar så därför hållet vi honom hemma den här veckan. Han behöver ju inte gå när han inte måste. Men det är inte höstblåsor eller svinkoppor iallafall. Kanske något virusutslag av något slag. Kram
Jennys himmel och jord