Höst på Astrid Lindgrens värld

 
Ett måste är att hälsa på hos Pippi och rida på lilla gubben....
Lilla pappa ser ut som första dagen i skolbänken om än väldigt stor bänk och stol..... Lillplutten i samma pose. Fast han ser inte lika liten ut, konstigt 😉
Höstmarknaden på Astrid Lindgrens värld fick sig ett besök utav oss i år. Vi åkte dit tillsammans med några vänner och det var så trevligt och mysigt. Vi dansade kring en höbal 😅 tillsammans med Pippi, Emil, Ida, Prussiluskan, Kling o Klang, Stollejocke och många fler samt en hel hög med barn och föräldrar. Vi åt god grillad korv, provsmakade godis, tittade på alla marknadstånden, lekte vid Karlssons på taket och alla dessa rutschkanor som finns där, vi besökte alla platser och stugor fick sig ett besök, och Mattisborgen hade vi aldrig varit vid så där var vi också inne. Tror inte vi missade nåt. Vi kom när det öppnade och åkte hem flera timmar senare. Trötta men nöjda. Det är skillnad mot högsommaren då det är packat med folk och man kommer inte in nånstans. Nu kunde vi utan problem gå runt och titta. Priset är stor skillnad också förstås. Tycker det är lite dyrt på sommaren. 
När vi kom hem var klockan läggdags för den minsta i familjen och för mamman och pappan blev det att slappa i soffhörnet. Skönt! 
På vägen hem tändes det en lampa i bilen som vi måste fixa innan besiktningen som är imorgon. Suck, vi ska byta bil om några veckor, kunde det inte hålla sig till efter det!! Grr! Nu blir det några tusen på det, tackar! !!!!
Nu ska vi röja och kasta en massa saker här för det ska in med lite nytt är det tänkt. 
Den här veckan har vi höstlov så vi tar dagen som den kommer. Underbart! 
Kram!