30 December 2011

Så har även denna dagen nått sitt slut. Vår lille son sover och snusar í sin säng och vi ska snart sätta oss i soffan och se på skilda världar. Idag har vi varit på yaya och handlat, vi tog även en fika där vilket Max tyckte om. Han sprattlade med benen och njöt av varje muffins tugga som han tog. Mamma och pappa tog en kroasang med choklad i =) Vi handlade en liten babyfloat vilket är som en badring fast små barn kan sitta i den. Den tror vi att han kommer att gilla. Vi gör små utflykter nu i början så det inte blir för mycket intryck för Max. Det räcker med en utflykt om dagen så här i början iallafall. Vi har ikväll också varit iväg på en italiensk restaurang med våra vänner här för att ha en avskedsmiddag för A och hennes lilla son D som åker hem till Sverige imorgon. Vi åt kött med pomme och grönsaker, så beställde vi in en extra potatismos åt Max. Det var väldigt gott men lite dyrt tycker vi. Det gick på 367kr för min och Rickhards mat samt en skål potatismos + 2 cola. Men är det fest så är det =)

Imorgon är det nyårsafton och det nya året kommer vi skåla in med vännerna här på Gemina, det blir knytkalas med grillning vid poolen och lite snacks. Vi får se om det blir några smällare (även om jag är emot det, hatar smällare när vi är i Sverige för Bamses skull. Han är ju såååå rädd för det) Jag hoppas det går bra imorgon för mamma Bamse och Bellman. Tänker på er <3

Så om jag inte hinner imorgon att skriva
några rader vill jag önska er alla
ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!!!!!!!

2012 är året då Max kommer hem till Sverige

Tack för nu

Kram Jenny

Kommentarer:

1 Sandra Sundén:

Ett riktigt gott nytt år till er med!!! Det bästa året kommer nu :) Kramar

2 Kerstin:

Gott Nytt År!

Kramar från Kerstin och Jocke!!!

3 annelie o:

GOTT NYTT ÅR /från oss i berget

4 Marre:

Gott slut och gott nytt :)

5 Sanna och Tobbe:

Gott Nytt År!

Vi är i Wien och ska fira nyår här. Hoppas ni får en mysig första nyår med Max. :)

6 Minire:

Önskar er ett riktigt Gott nytt År Jenny, Rickhard & Max <3 All kärlek till er. Tänker på er.

STOR NYÅRSKRAM

7 Emma:

GOTT NYTT ÅR ÄLSKADE VÄNNER!!! ALL KÄRLEK TILL ER!!!



Om Tilda är skapligt pigg i morgon eftermiddag när Johan slutar jobbet tar vi nog en tur förbi svängen o hälsar på grabbarna!!!



Vi saknar er...

Nästa år vill vi skåla in det nya året med ER!!!!!!!!!



Tänker på er!!



KRAMAR <3

8 Silvia:

Vi önskar er, Max o Rickard och dig Jenny Ett Riktigt GOTT NYTT ÅR. Kramar Claudia & Cassie & Silvia & Pera

9 Jennie:

Gott nytt år till er alla tre. Kram

10 Cissi Juhlin:

Gott nytt år från Jesper & Cissi

11 mamma:

Så har då nyårsafton kommit! är hemma hos er.Bamse står hela tiden och lyssnar på om det kommer smällar.Och det gör det(faan)Vi har ochså haft fint besök av Johan Emma Tilda Alice.samt Jessica Vicki Madde.Bamse och Bellman fick nyårsgodis av Tilda och Alice dom var så gulliga.Det blir roligt att höra om eran nyårsafton.Gott nytt år.Komsnart hem mamma. Älskar er puss puss.

Kommentera här: