Det kom ett kort ♥

Igår på kvällen när vi grillade vid poolen kom kvinnan som arbetar i receptionen ut
och ropade på oss. Vi hade fått ett vykort från Valdemarsvik ♥
Max blev överlycklig, av flera anledningar, dels att det var ett STORT kort, dels att det var en hund på och
dels att det var från farmor och farfar. Så tack nu är det äntligen här!
Vi har också för ett par dagar sedan fått paket från samma ort.
Från hela familjen Schröck samt Schröck/Gudjonsson. Det är vi SÅ glada för.
Tidningarna som fanns i paketet kom väl till pass, de andra som vi har är snart sönderlästa =)
I paketet fanns också lite roliga böcker till Max bland annat en om en elefant som Max tycker om att läsa.
Sedan var det även en film i som kusinen har valt ut till Max. "Nasse hittar en stol" den tycker han också om att titta på. Mamma och pappa tackar också för det svenska godiset som var medskickat. Så Tack det värmer otroligt i våra hjärtan att ni tänker på oss ♥

I paketet fanns också ett grattis kort till mig
Vi har pratat om att regnperioden är här, vilket den är och att det har blivit kallare på dagarna.
Fast nu under de senaste två-tre dagarna stämmer inte det. Det har varit otroligt varmt och det gäller även för idag. På förmiddagen var vi ute och lekte på gården, vi ritade med tavelkritor på marken och gjorde figurer. Men värmen var så påträngande att det inte fanns någon annan utväg än att vara vid poolen och bada. Så fick det bli. Upp och hämta badkläder och sedan hopp i poolen. Så avsvalkande och skönt vi badade tills det var dags att gå upp och äta lunch. Just nu sover vårt lilla hjärta middag och i eftermiddag får vi vara i skuggan, poolen eller helt enkelt vara inomhus för solen är så stark. Och det är ibland svårt att hitta någon skugga här eftersom solen står i cenit nästan hela tiden.

 I kväll är vi inbjudna på middag till våra danska vänner familjen N. Vi har blivit informerade om att det bjuds på fiskgryta vilket ska bli väldigt gott. Vad helgen har att erbjuda vet vi inte riktigt ännu, vi tar en dag i taget.


Hoppas ni får en riktigt härlig fredag och en trevlig helg!

Kram  ♥

Kommentarer:

1 Faster:

God kväll på er!

Mysigt att Max tycker om gåvorna. Hoppas allt kommer väl till pass. Vi har haft 4 grader samt snö eller snöblandat regn idag. Man blir lite avundsjuk på er värme. Ta hand om er! Tänker ofta på er!

Sov gott och krama från mig!

// Po och Lina

2 Faster:

God kväll på er!

Mysigt att Max tycker om gåvorna. Hoppas allt kommer väl till pass. Vi har haft 4 grader samt snö eller snöblandat regn idag. Man blir lite avundsjuk på er värme. Ta hand om er! Tänker ofta på er!

Sov gott och krama från mig!

// Po och Lina

3 Faster:

Dubbelt med kärlek ;-)

4 Farmor och Farfar:

Hej där Det va roligt att paket och kort kommit fram Om man bara kunde vara säker på att allt kom fram till er så skulle man skicka varje vecka Det är så MYSIGT att höra eran GLÄDJE när ni får något hemifrån ÄLSKAR ER Såååååå Kram från oss till er Ta hand om er

Kommentera här: