3 Månader

Vår älskade,fina,busiga och roliga lillebror ❤
 
 
Så länge har vi haft Elias hos oss nu. Tiden har sprungit iväg. Det känns på sätt och vis som om vi har haft honom hos oss längre. Han är så självklar i vår familj, som om han alltid funnits med oss. Det går väldigt bra mellan Max och Elias. De har verkligen funnit varandra och båda blir så glada när de vaknar på morgonen och ser varandra. Det känns så skönt i hjärtat att se kärleken mellan dom. Visst bråkar de ibland, då är det oftast att de vill ha samma sak (även om det förstås finns tusen andra saker man kan leka med) eller när båda vill ha mamma eller pappa ifred. Men däremellan skrattar dom och leker så ortodoxt härligt med varandra. Max är så duktig och visar ofta lillebror hur man kan göra, eller berättar och lär honom massor med saker.
 
Elias tycker om:
Motorcyklar
Traktorer
Storebror
Läsa böcker
Lego
Bilar
Vara ute
Dansa
Sjunga
Klä ut sig
Klippa
 
Elias tycker inte om:
Isglass
Fisk
Tvätta håret
 
Han pratar mer och mer för varje dag 5-6 ords meningar och nu är det näst intill bara svenska han pratar. Vi har gjort allergitester så snart vet vi lite mer när provsvaren kommer vad han inte tål. Ska bli skönt att få lite mer "kött på benen" kring det.  
 
Max har vuxit in mer i rollen som storebror, det var lite jobbigt i början men det är inte så konstigt. Det är inte lätt att helt plötsligt få dela mamma och pappa med ett syskon som dessutom är så stor att han tar ens saker också så Max är så rädd om. Men vår stora fantastiska  kille är så duktig och vi är så stolta över honom. Eller över båda våra pojkar. 
 
Idag har vi firat kusinen som fyllt 4 år och imorgon ska vi åka med kompisarna till badhuset medan pappa jobbar sista veckan med barnen. För på torsdag är det skolavslutning och sommarlov även om Rickhard jobbar en vecka till efter det. På fredag ska vi dessutom på studentfest då Max och Elias kusin (min systerson)tar studenten. Hoppas vädret blir fint och skönt. 
 
/Jenny
 

Kommentera här: