Torsdag = simskolan







Idag har vi varit på simskolan. Rickhard har varit med för första gången. Max tyckte det var jättekul att pappa var med. Det var så mysigt att se dem tillsammans och se hur duktig Max är i vattnet. Tyvärr går en halvtimme väldigt fort och snart var det dags att kliva upp från badet.
Vi åt mat innan vi åkte hem, pizza till pappa och jag åt lövbiff, lillprinsen åt korv. En väldigt trött kille somnade tidigt ikväll. Vilket inte är så konstigt, bad tar på krafterna och så har vi varit i förmiddags på lovisebergsskolans gymnastiksal och lekte och sprang av oss lite energi. Det var riktigt kul, vi var några mammor och barn som träffades. Det ska vi försöka göra varje torsdag nu även om det kan bli lite mycket med både lek och bus och bad på en och samma dag. Nu ska jag krypa upp i soffan med min älskade man och mysa till lite tv. Fast jag tycker att det inte finns så mycket att se på torsdagar tyvärr.

Så var denna sista dagen i januari månad snart till enda. Hoppas du har haft en bra dag.

Tack och godnatt!
#1 - - Emma Johansson:

Härligt härligt Max :-) Blir alldeles nostalgisk!! Härliga tummelisa! Många timmar har spenderats i den där bassängen!!!
KRAM