HEMMA

Nu har vi varit hemma i ett par dagar och vardagen börjar så smått rulla igång. Dock är vi båda hemma under hela april vilket är väldigt skönt. Rickhard ska sedan börja jobba och jag ska vara föräldraledig. Dagarna här hemma går väldigt fort och Elias trivs i sitt nya hem. Max älskar att vara hemma och få ha alla sina saker runt omkring sig. 
 
När man kommer hem från en adoptionsresa så är det en hel del att göra. Vi ska skicka iväg en bunt dokument till Adoptionscentrum, vi har ett inbokat  avslutningssamtal med vår kontaktperson nästa vecka,  vi ska kontakta vår utredare på socialförvaltningen, de ska komma på hembesök och skriva den första rapporten till Sydafrika, imorgon ska vi till Skattemyndigheten för att få ett svenskt personnummer till Elias, vi ska även ansöka om  Adoptionsbidrag, även att ansöka om de 10 första pappadagarna, vi ska imorgon till barnmottagningen för att ta blodprover och nästa vecka ska vi på läkarundersökning/ Tropikundersökning. Så inte ligger vi på latsidan iallafall 😊.  
 
Vi njuter av vår lilla kille som är så härlig och lite busig. Han härmar och tar efter allt som storebror gör, på gott och ont.... haha  de leker, kramas, bråkar, gråter och tröstar. Ja allt som hör syskon till. Tänk att vi har två fina prinsar från Afrika nu. Våra barn!! Jag och Rickhard satt i soffan och tittade på våra pojkar och sa till varandra att vi har haft världens tur som fått så fina barn. Jag känner mig så tacksam och ödmjuk. 
Tack!
 
Kramar 
 
 
 

Sista kvällen i Sydafrika

Då har vi varit här i Sydafrika i 6 veckor och imorgon åker vi hem till Sverige igen. Det har varit en helt fantastisk resa med allt vad det innebär. Så mycket upplevelser och känslor. Så många nya vänner vi fått och framförallt har vi fått vår älskade lilla busiga, roliga, snälla och kloka son och lillebror.
Vi längtar hem nu, även om vi vet att värmen inte är densamma som hemma. Här lever vi lite som i en bubbla, vi har haft det underbart men vi längtar efter vardagen och vårt hem. Imorgon flyger vi hem, vi åker kl 13.30 från hotellet till flygplatsen. 1 dygn senare landar vi på Arlanda och Elias får för första gången sätta fötterna på svensk mark. Vi längtar! 💞✈👍
 
Kramar!!
 
 
 
 
 
 

two oceans

Ännu en fantastisk och händelserik dag här i Kapstaden. Så många minnen och upplevelser vi har med oss hem till Sverige härifrån. Idag tog vi en taxi till Waterfront och aquarium eller two oceans som det heter. Ett mycket större och häftigare tropicarium som vi har hemma vid Kolmårdens djurpark. Framför allt Max älskade det men även Elias såklart. Vi gick två varv runt och det fanns så mycket att titta på. Sen tog vi varvet och tittade i shopen som självklart var strategiskt placerat vid utgången. Hem därifrån fick barnen ett varsitt gosedjur. Max valde en haj och Elias en säl, tack mormor för dessa fina! 
 
En god lunch intogs precis vid vattnet och vi njuter av vår panoramautsikt. Table mountain och vattnet i bakgrunden. Vilken vy! Efter lunchen som blev en aning sen gick vi i affärerna som ligger lite överallt vid Waterfront. Några påsar rikare, ekonomisk lite fattigare men lyckliga åkte vi hem igen till hotellet. Max fick en t shirt med det lokala rugbylaget dhl stormers. Han var så stolt och tyckte själv att han var snygg i sin nya dhl tröja, det var enbart pga av att det stod dhl på som han ville ha tröjan. Stoltare kille fick man leta efter, underbart att se. Sen tog vi taxi även denna gång, men nu var det betydligt krångligare att ta sig fram för flera gator var avstängda och tusentals människor var på gatorna på väg till stadion där one direction skulle ha sin konsert ikväll. Mängder av små tjejer med one direction skrivna på armar och panna, ja överallt på kroppen hoppade fram på gatorna för att se sina idoler. 
 
Lite lek på hotellrummet innan det var dags att stoppa lillebror i säng. Storebror fick lite egentid med oss innan han med somnade sött med hajen Håkan under armen. 
 
Imorgon ska vi tillbringa dagen vid stranden, vi har lovat att Max ska få bada, Elias får doppa fötterna i 10 frodigt vatten!!!! Ja Max får inte bada så mycket han heller även om han vill det. 
Svårt med bilder för internet tar såå lång tid att ladda upp en bild. Men här kommer några från dagens utflykt. 
Vi passar även på att hurra för farmor som fyller år idag!!!! Grattis farmor Eva💞🎂🎁