VÄNSKAP

 
 
Ibland blir man påmind om vilka som är ens nära och äkta vänner. Att kunna vara ärlig och säga om nåt känns fel eller om det är något som hänt ska man kunna vara raka mot varandra. Jag har några vänner som jag känner att vi kan vara så med, det känns skönt. Att ha märkt av att de som man trodde var nära och äkta vänner kanske inte visar sig vara det och det sårar och gör en så besviken. Vi får helt enkelt vara glada för de riktiga och trogna vännerna vi har, det är vi så tacksamma för. Sedan har vi glädjen i att ha fått nya trevliga vänner vilket är superkul. 
 
Vänner kommer och går men de äkta och FAMILJEN består❤  jag är tacksam och så lycklig över de fina människorna vi har i vårt liv och ska inte lägga ner någon energi på de som inte är värda det. 
 
/Jenny

Gott & blandat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja lite av det vi har hittat på finns visat här. Jag är lite dålig på att uppdatera bloggen därför kommer här ett axplock utav allt. 
 
Vi har varit vid trollskogen i Gamleby och tittade på en massa troll gjorda i cement som man fick leta efter i skogen.  Det var väldigt mysigt. När vi kom upp på toppen fanns ett bord där vi kunde fika med vacker utsikt över Gamleby. 
 
Sedan åkte vi tillsammans med mina syskon, deras barn (ungdomar) och min mamma till Växjö för att besöka min moster som bor där. Inte så ofta vi är där men nu var det dags tyckte vi. Därifrån åkte vi (Rickhard, jag och barnen) sedan till Ullared och sov där en natt på hotellet. Hittade lite grann att handla också såklart. 
 
Ett fint men ovanligt besök fick vi  i Valdemarsvik i torsdags då delfinen Vilse hade hittat hit. Han simmade precis intill bryggan vid Grännes och det var så häftigt att se en delfin i det fria och dessutom hemma. 
 
Häromdagen tog vi cyklarna och åkte bort mot banvallen här i Valdemarsvik där det är en damm. Vi hade med oss håvarna så barnen hade det riktigt skoj där ett bra tag. Tänk vad vatten lockar. 
 
Sedan blev det ett besök hos veterinären i lördags då Bellman har fått ett fult och stort våteksem på rumpan. Det resulterade i en dyr räkning, men en förhoppningsvis en snart frisk hund och det är det viktigaste. Efteråt åkte vi till min syster för att fira hennes dotter Viktoria som fyllde 17 år. Tänk att de små pluttarna blivit så stora. På söndagen var det även barnkalas då killarna blivit bjudna till en kompis som fyllde 5 år. Riktigt mysigt! 
 
Igår var tanken att vi skulle åka till Kolmården men av olika anledningar blev det inte så, tur var väl det för det hade nämligen varit så mycket folk 13000 så de hade fått stänga och inte släppa in mer folk vid ingången, vilket är första gången det har hänt sedan de öppnade djurparken. Vi åkte istället till Folkparken i Norrköping och lekte massor, köpte glass och hade det riktigt bra. 
 
Idag ska vi träffa Annelie och hennes fina son Elias som vi lärde känna i Kenya när vi alla var där och adopterade samtidigt. Nu är de i gryt som de brukar vara en vecka på sommaren. Så dom har vi träffat varje år nu vilket är super trevligt. 
 
Nu är det dags att göra frukost åt två pyjamaspojkar. 
Hoppas ni får en bra dag och vecka. 
Kram