Första doppet

Vid Ekön idag fick killarna för sig att trotsa vädret och ta sig ett dopp i det iskalla 12°(!) vattnet. Burr!! Ja, inte badade dom länge men visst de doppade sig. Max och pappa hela kroppen och Elias benen och lite av rumpan. Sedan lekte de en stund vid lekparken som är där och så avslutade vi med en glass för att värma upp sig lite😉 
 
Så tråkigt detta väder, nästan som man blir deprimerad. 
Hoppas på att värmen kommer snart. Nu har vi bokat hotell till Göteborg i ett par dagar som vi ska åka tillsammans med härliga vänner. Ska bli så kul, sedan tar vi färjan till Danmark i en vecka till våra danska vänner. Det ser vi också otroligt mycket fram emot. 
 
Nu ska vi se vidare på filmen som vi satt på. 
Kram
 
 
 
 

Buskul

Regn och rusk, slutet av juni och hela himlen är precis grå. Idag har det regnat och blåst här hemma. Dagen blev långtråkig så vi beslutade oss för att åka till busfabriken och busa av oss lite. För Elias var det första gången på busfabriken, i början blev han lite avvaktande. Tittade sig omkring på alla stora djur, alla rutschkanor och barn som sprang omkring. Men snart var även han uppe och klättrade och sprang. Båda barnen hade så kul, även vi såklart. Man blir lite lagom varm av allt klättrande och springande. Vi åt lite mat innan vi efter ett par timmar åkte vidare till min moster för att hälsa på hennes underbart söta hundvalp på nu 10 veckor. Båda killarna somnade ovaggad ikväll efter en till början tråkig dag men som slutade väldigt väldigt bra.  
Vi såg på första allsång på skansen och nu morden i midsomer. 
 
 
 

3 Månader

Vår älskade,fina,busiga och roliga lillebror ❤
 
 
Så länge har vi haft Elias hos oss nu. Tiden har sprungit iväg. Det känns på sätt och vis som om vi har haft honom hos oss längre. Han är så självklar i vår familj, som om han alltid funnits med oss. Det går väldigt bra mellan Max och Elias. De har verkligen funnit varandra och båda blir så glada när de vaknar på morgonen och ser varandra. Det känns så skönt i hjärtat att se kärleken mellan dom. Visst bråkar de ibland, då är det oftast att de vill ha samma sak (även om det förstås finns tusen andra saker man kan leka med) eller när båda vill ha mamma eller pappa ifred. Men däremellan skrattar dom och leker så ortodoxt härligt med varandra. Max är så duktig och visar ofta lillebror hur man kan göra, eller berättar och lär honom massor med saker.
 
Elias tycker om:
Motorcyklar
Traktorer
Storebror
Läsa böcker
Lego
Bilar
Vara ute
Dansa
Sjunga
Klä ut sig
Klippa
 
Elias tycker inte om:
Isglass
Fisk
Tvätta håret
 
Han pratar mer och mer för varje dag 5-6 ords meningar och nu är det näst intill bara svenska han pratar. Vi har gjort allergitester så snart vet vi lite mer när provsvaren kommer vad han inte tål. Ska bli skönt att få lite mer "kött på benen" kring det.  
 
Max har vuxit in mer i rollen som storebror, det var lite jobbigt i början men det är inte så konstigt. Det är inte lätt att helt plötsligt få dela mamma och pappa med ett syskon som dessutom är så stor att han tar ens saker också så Max är så rädd om. Men vår stora fantastiska  kille är så duktig och vi är så stolta över honom. Eller över båda våra pojkar. 
 
Idag har vi firat kusinen som fyllt 4 år och imorgon ska vi åka med kompisarna till badhuset medan pappa jobbar sista veckan med barnen. För på torsdag är det skolavslutning och sommarlov även om Rickhard jobbar en vecka till efter det. På fredag ska vi dessutom på studentfest då Max och Elias kusin (min systerson)tar studenten. Hoppas vädret blir fint och skönt. 
 
/Jenny