Kapstaden

Skyndar mig och lägger in några bilder medan internet är lite ok. Vi har det riktigt underbart och Kapstaden är nog bland den vackraste staden jag någonsin sett.  Så mycket vi har sett och fått uppleva under dessa 3 dagar vi varit här. Hotellet är tyvärr inte lika fint, men vi står ut. Idag har vi varit och tittat på pingviner och varit vid Godahoppsudden. 
 
 
 
 
 
 
 

Sista kvällen i Pretoria

Sitter uppkrupen i soffhörnet. Barnen sover sött i sina sängar och väskorna är färdigpackade. Ikväll hade vi en härlig grillkväll tillsammans med hela gänget här på Alleyn Manison. Så mysigt att sitta ute i den ljumma luften, äta gott med underbara människor. Det blir ett speciellt band oss emellan. Speciellt band har vi fått till våra nya vänner familjen Davidson.  Våra barn har varit bästa vänner på barnhemmet och har ett speciellt band till varandra. Vi kommer absolut hålla kontakten med dom. Imorgon bär det av till Kapstaden. Ska bli spännande och roligt. Nu har vi bara 6 dagar kvar här i sydafrika och vi ska försöka få ut det allra bästa av vår tid här innan vi åker hem till Sverige. 
 
Tack för denna tid Pretoria, det har varit underbart och många fantastiska minnen att bära med oss livet ut. 
 
Imorgon kommer Martie och hämtar oss 5.30 så bär det av till flygplatsen och Kapstaden.  
 
God natt!
 
 
Dagens lunch på pannkakshuset! 
 
 

Rhino and Lionpark

Idag har vi haft en underbart härlig och oförglömlig dag här i Sydafrika. Vi åkte på morgonen med den bästa chauffören Liaan till lejon och noshörningsparken. Först åker man på ett mini safari där vi kan se olika vilda djur som zebror, Impalor, gnu, struts, noshörningar, bruna lejon (eller gula som vi kallar dom) vita lejon och gepard och en hel del annat. Wow det är så häftigt och coolt!!! Vi fick även mata girafferna med pellets, precis som vi gjorde i Kenya. Elias blev rädd för dem men det är inte så konstigt. Men Max vår lille tuffing, han matar och klappar både lejon, giraffer, elefanter och allt som han kan. Sedan det häftigaste av allt, vi fick gå in till små små bebislejon och klappa dom. De var 2 månader gamla och såååå söta! Små små dunbollar, små gosiga mjuka och underbara. En oförglömlig upplevelse. Vi var där från 9.00- 17.00 så det blev en lång dag men det var magiskt.