Hej då 2014

 
 
 
 
 
 
Vi åt mat på Golden Bangkok för att sedan gå Nyårspromenaden i Norrköping med familjen och moster Git. Så vackert med alla lampor och marschaller.  Dansuppvisningen var väldigt bra till fin musik. 
 
Nyårsafton 2014, ett år till har gått till ända. Ett år fyllt med många beslut, oro men också glädje. Vi välkomnar 2015 och hoppas det blir vårt år! Året då vi blir 4 i familjen, vi blir komplett. 💕
 
Jag önskar att alla i min familj, nära och kära får vara friska. Att vi kommer få ett lugnt år med mycket glädje. Vi längtar till att få åka till Sydafrika och till lillebror. Jag kommer vara mammaledig, vet inte hur länge det blir denna gång. Rickhard kommer vara lite pappaledig men så kommer han även att jobba en del. 
 
Om 30 min är det ett nytt år och jag ska strax gå ner och väcka vår fina älskade pojke för att han vill så gärna se på fyrverkerierna. 
Jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år och ett härligt 2015 🎉🎆🎇💕
 

Julen 2014

Lite från julbordet....
 
 vi leker med lite playmobil som Max fått i julklapp. 
 morbror Ted 💕
 Moster Jessica och Max 💕
 
Så var julen 2014 över. En jul utan snö men som ändå har varit riktigt mysig och bra. På julaftons morgon åt vi en riktigt härlig god julfrukost. Öppnade några små paket för att sedan spara resten till senare på dagen. På eftermiddagen gick vi bort till Rickhards syster med familj där vi firade tillsammans med dom, Rickhards föräldrar, hans andra syster och Rickhards moster. Vi fikade, kollade på Kalle, åt julmat och sedan det som barnen väntat på mest av allt. Tomten, såklart. Världens bästa tomte! Barnens ögon tindrade och de var så förväntansfulla och överlyckliga. Massor med fina julklappar till barnen. Sen lekte de och hade skoj världens bästa kusintrio, som snart blir fyra 💗 Det känns lite konstigt att vår son finns på andra sidan jordklotet och är inte med oss fysiskt över jul. Även om han såklart finns hela tiden i våra tankar och hjärtan. Jag hoppas att har haft en bra jul trots allt, vår lille plutt. Hela min kropp längtar efter honom nu. Jag räknar ner dagarna och hoppas att vi snart får ÅKA!! 
 
Juldagen firade vi här hemma med min sida. Vi åt såklart julmat även då, julklappar delades ut, superfina! Tack för allt fint både stora och små fått! Vi spelade julklappsspelet och jag vann precis det jag ville ha😊
 
 
Idag annandagjul har vi fikat hos min syster där alla på min sida kom.  Supermysigt!   Nu sover Max gott och vi ser på sällskapsresan😊 
 
Önskar er alla en god fortsättning på julen! 
Kram från mig

Julavslutning 🎅🎄🎁

 
 
Dessa fina blommor fick vi av våra underbara elever nu innan jul. 
 

Jullov!!! Det är väldigt välkommet känner jag. Kanske är jag extra trött i år efter ett mycket omvälvande,  stressig, omtumlande och en känslomässig berg o dalbana. Vi har tagit flera svåra beslut men som i slutänden blev så rätt och bra. Tänk att nästa år 2015 blir vi 4 i familjen! Jag är redo att åka nu nu nu!!! Men än får vi vänta ett tag. Jag fantiserar om och undrar vilken personlighet han har vår andre son. Två söner, två fina helt galet vackra små pojkar. Vi har funderat och funderat och har äntligen kommit fram till vad han ska heta. Än får vi inte berätta vad han ska heta eller vad hans nuvarande namn är. Vi får heller inte visa hur han ser ut ännu. Inte förrän han är vår på riktigt och inte bara i hjärtat. När vi är i sydafrika kommer vi att kunna visa hans vackra ansikte och berätta hans namn. Men jag kan säga att hans stora bruna vackra ögon glittrar, hans leende är så fint så jag dör!!! Han är helt perfekt! Lika perfekt som vår fina stora son. 
 
Det är bara tre dagar kvar till julafton,  tyvärr får vi inte vara tillsammans då rent fysiskt men i tanken är vi där hos honom. Vi får passa på att ha egentid med storebror här så länge och ge honom så mycket tid som vi bara kan. Det kommer bli en stor omställning för inte bara oss föräldrar, utan framför allt för Max och självklart lillebror. De ska lära känna varandra och dela på en mamma och pappa. Max får ju inte en bebis som ligger stilla på ett ställe och som man kan vänjas vid att den finns. Här kommer det ett syskon som kan både gå och springa, som tar ens saker och som pockar på uppmärksamhet, närhet och kärlek av alla runt omkring sig. Vi hoppas på att det kommer gå bra men är även inställda på att det kan ta tid för dom att de ska känna en anknytning till varandra och känna samhörighet. Vi har hört av andra adoptivföräldrar att det kan ta upp till ett år! Så ja, vi får väl se. Men till slut blir det säkert väldigt väldigt bra.  
 
Nu firar vi jul och njuter av att vara tillsammans och att vi har nära och kära omkring oss. Max längtar och räknar ner till julafton. Älskade barn, hans förväntningar är stora som hos alla barn. Vi ska vara hos Rickhards syster med familj på julafton och på juldagen  kommer vi vara här hemma hos oss tillsammans med min sida. 
 
Passar på att önska alla en riktigt god jul!!!
Kram