Tur till Norrköping

Vackra, kloka underbara Max ❤
 
 
Stor o Liten💕
 
Idag skjutsade vi in pappa Rickhard till sjukhuset då han har gjort illa handen och behövde röntgas. Inget bebott men svaret får vi vänta på då vårdcentralen skulle förmedla resultatet. Jag och barnen var vid en lekplats under tiden och när vi hämtat Rickhard åkte vi och åt god mat och shoppade lite. När vi kom hem gick jag och Lotten en lång skön promenad. Imorgon ska vi hälsa på vid förskolan, Max börjar igen efter 6 månaders ledighet och jag tror att han behöver hälsa på lite innan. Sedan på em ska han till tandläkaren (5årskontroll) och mormor får vara barnvakt åt lillebror. På kvällen åker jag och Max in till Norrköping för att se på Rix fm festivalen. Vi ska träffa Jessica, Johannes och Millan där. Pappa och Elias får vara hemma. Så morgondagen är rätt full. Nu är det dags att krypa ner den lille vaknar tidigt. Godnatt!

Äntligen sol

 
 
 
Idag lös solen på en klarblå himmel. Rickhard började återigen att jobba idag och vi passade på att åka och bada. Underbart skönt och perfekt temperatur. När vi kom hem käkade vi lunch, Elias sov middag och jag och Max satte upp ett tält i trädgården som vi köpt för länge sedan. En succé såklart. När Rickhard kom hem åt vi god kycklingsallad och baguette, riktigt gott. Lite lek ute innan det var dags att duscha och stoppa barnen i säng. Nu myser vi i soffhörnet och ser på Wallander. Imorgon firar vi 8 år som gifta. Tänk va tiden går, men jag är lika kär och nog ännu mer lycklig nu när vi har våra härliga fantastiska ungar.💕 
 
Kram

Lite av semestern i Danmark

Bästa vänner ❤ Max och Jonatan på sina pappors axlar. Tänk att vi för nästan 4år sedan var i Kenya tillsammans med dessa juveler. Då var de bara 1 år 
Kompisar ❤
 
Att köra bil är riktigt kul tycker Elias. Här på Fårup sommarpark som var en otroligt härlig, bra och rolig park där allt fanns. Lekpark, balans,  karuseller och mycket mera. Här fick barnen ta körkort vilket var en höjdare för killarna. 
Här tar Max körkort på lastbil 👍
Lite god lunch innan vi kunde fortsätta. 
 
Galopp på hästen
Här kör Max bil fast mest blev det berg o dalbanan med pappa, Morten och Jonatan. 
Elias älskar motorcyklar och lyckan var total när han fick åka motorcykel om och om igen
 
En gungstol som snurrade runt runt var också kul
 
Max tyckte det var helt ok att åka även om det kanske inte var en höjdare
 
 
Familjen ❤
 
Hoppa lite studsmatta är en favorit. 
Innan vi åkte till Danmark åkte vi till Göteborg med familjen Svensson ❤ super trevligt. Vi var i 3 dagar och hann med både Paddan, Universum,  Alfons Åbergs kulturs och Slottsskogen. 
 
 
 
 
 
Max busar med lilla Lotus