Lite från veckan....

Vi får göra en liten uppdatering av veckan. Vi vet att vi inte har bloggat på ett tag och för det ber vi om ursäkt. Så var det gjort =)

I veckan som har varit har Jenny varit med mammagruppen här på Gemina Court på Kazuri. Det är en butik där de säljer handgjorda smycken. Fabriken ligger alldeles intill och vi fick en guidad tur runt av en kvinna. Det är ensamstående kvinnor som arbetar där. Till vår glädje fick vi reda på att de byter arbetsuppgifter i mellanåt så det är inte samma moment som samma kvinna gör dag ut och dag in, vilket var härligt att höra. Dessa underbara smycken och även skålar, muggar ja lite av varje säljs sedan runt hela jorden. Fick höra utav en av mammorna att det finns en affär i gamla stan i Stockholm där man kan köpa dessa smycken, fast otroligt mycket dyrare. Ett halsband kostar där enligt källan runt 600kr och vi betalade 120 kr. Så en viss skillnad.















God mat och efterätt på Karen Blixten coffiehouse.....mäktig men god =)




Ett mål mat i magen behövs också ibland  här får Max lite yoghurt











Barnhemmet New life home trust firade 18 års jubelium med mat, tal och akrobatik
jättemysigt och det var flera gånger man fick tårar i ögonen...













Lite av trafiken......











plums under vattnet.....



KRAM!!










Kommentarer:

1 Emma:

Sööötis!!! Härligt med ett vattenälskande barn till :-) Längtar tills vi kan simma, dyka o plaska tillsammans!!



Ja vilken trafik, där skulle inte jag vilja köra!



STOR kram <3

2 Faster:

Hej där!

Här är det regn och två plusgrader. Nu verkar ha haft en otroligt mysig vecka. Max ser ut att gilla vatten lika mycket som sin pappa. Ser underbart mysigt ut! Po och jag hälsar och önskar er en trevlig början på veckan. Ta hand om er! Många kramar

3 Jenny:

Max hälsar tillbaka till faster och farbror Po.

Ja visst det blir underbart Emma att simma när vi kommer hem =)



KRAMAR

4 Farfar och Farmor:

Hej där Åter igen mycket härliga bilder Tänk att far och son är så lika Mer under vattnet än över Härligt Max Hoppas att efterrätten smakade BÄTTRE än den såg ut att göra Sänder er TUSEN OCH ÅTER TUSEN KRAMAR va rädda om varandra kram kram från VÄRLDENS LYCKLIGASTE FARMOR/MORMOR (Vad i världen kan man mer önska sig än 3 underbara barnbarn det är lycka)

5 Anonym:

Hallå där borta ! Intressant att se bilderna från när kvinnorna satt och jobba och sedan veta att det arbete de lägger ner finns sedan att köpa i Stockholm.

Kul med uppträdandet från 18 års jubeliumet. Kram till er alla tre <3 från Jessica

Kommentera här: