It´s saturday

Så har då ännu en helg infunnit sig, fast det märker vi inte så mycket av. Man blir lätt veckovill här nere. Vi behöver inte veta vilken dag det är, vad klockan är vad det är för månad, vi bara är och just för tillfället är det rätt så jobbigt. Hemlängtan blir starkare för varje vecka som går. Kanske beror det på att vi vet att vi är rätt nära nu att åka hem. Inte så många veckor kvar, ca 7 st ungefär. Det är kanske konstigt för er som är hemma i Sverige och arbetar eller studerar, är pensionär eller arbetslös eller föräldraledig, att vi tycker det känns jobbigt att inte göra så mycket. Men för vår del tycker vi att vardagen är rätt trevlig ändå, när man får lite perspektiv på saker och ting. Som helgen, vad spelar det för roll om det är lördag eller onsdag om du inte har någon aktivitet. Det är ju när du jobbar som helgen är så fantastiskt skön.

Medan Max vår fantastiska lilla son ♥ sover middag sitter jag och tänker på olika saker som jag vill göra när vi kommer hem till Sverige. Det är mycket, jag saknar vår bil, att kunna ta sig runt hur som helst, när som helst, är en frihet. Vi har planer på att åka till ullared och handla, det behövs vill jag lova. Mycket av kläderna (de är nötta och utslitna) som vi har här nere kommer vi lämna åt fattiga människor som verkligen behöver dom. 


En sak som vi är spända och otroligt nyfikna på är vårt blivande badrum. Hemma har vi underbara människor som hjälper oss med det ena och det andra och bland annat så håller farfar och Micke på och att göra ett nytt badrum åt oss medan vi är borta, det ska bli underbart att få ett badkar att gosa ner sig i, och Max som älskar att bada kommer tycka det är helt fantastiskt. Tänk i Sverige kan han t.om få dricka vattnet, det gör ingenting att han tar en klunk medan han glatt doppar ner huvudet under vattnet. Här är det ajabaja.... där får vi lära om hemma, att det är helt OK.

Ikväll ska vi eventuellt till svenska skolan på valborgsfirande. Det vill säga om vädret tillåter, eftersom regnperioden är här och regnet öser ner varje em/kväll de senaste 2 veckorna så det blir troligen inget firande för vår del tyvärrr, men vi får se. Annars får nog Max se på en film och mysa med popcorn som han gillar. Annars är det banan som är en stor favorit ♥


Ha en härlig helg!

Jenny 

Kommentarer:

1 Mormor-Morfar:

Ja nu har vi kommit fram till Maj månad, det går framåt fast det tycker ni ju att det käns långsamt förstårs. Jag förstår hur ni känner Er men snart är vi framme till Juni som vi hoppas ska ge ER klartecken att komma hem. Ni får stå ut med skiten så länge.Önskar bara att dom kunde skynda på. Men snart så Kram Mormor

Kommentera här: