Julavslutning 🎅🎄🎁

 
 
Dessa fina blommor fick vi av våra underbara elever nu innan jul. 
 

Jullov!!! Det är väldigt välkommet känner jag. Kanske är jag extra trött i år efter ett mycket omvälvande,  stressig, omtumlande och en känslomässig berg o dalbana. Vi har tagit flera svåra beslut men som i slutänden blev så rätt och bra. Tänk att nästa år 2015 blir vi 4 i familjen! Jag är redo att åka nu nu nu!!! Men än får vi vänta ett tag. Jag fantiserar om och undrar vilken personlighet han har vår andre son. Två söner, två fina helt galet vackra små pojkar. Vi har funderat och funderat och har äntligen kommit fram till vad han ska heta. Än får vi inte berätta vad han ska heta eller vad hans nuvarande namn är. Vi får heller inte visa hur han ser ut ännu. Inte förrän han är vår på riktigt och inte bara i hjärtat. När vi är i sydafrika kommer vi att kunna visa hans vackra ansikte och berätta hans namn. Men jag kan säga att hans stora bruna vackra ögon glittrar, hans leende är så fint så jag dör!!! Han är helt perfekt! Lika perfekt som vår fina stora son. 
 
Det är bara tre dagar kvar till julafton,  tyvärr får vi inte vara tillsammans då rent fysiskt men i tanken är vi där hos honom. Vi får passa på att ha egentid med storebror här så länge och ge honom så mycket tid som vi bara kan. Det kommer bli en stor omställning för inte bara oss föräldrar, utan framför allt för Max och självklart lillebror. De ska lära känna varandra och dela på en mamma och pappa. Max får ju inte en bebis som ligger stilla på ett ställe och som man kan vänjas vid att den finns. Här kommer det ett syskon som kan både gå och springa, som tar ens saker och som pockar på uppmärksamhet, närhet och kärlek av alla runt omkring sig. Vi hoppas på att det kommer gå bra men är även inställda på att det kan ta tid för dom att de ska känna en anknytning till varandra och känna samhörighet. Vi har hört av andra adoptivföräldrar att det kan ta upp till ett år! Så ja, vi får väl se. Men till slut blir det säkert väldigt väldigt bra.  
 
Nu firar vi jul och njuter av att vara tillsammans och att vi har nära och kära omkring oss. Max längtar och räknar ner till julafton. Älskade barn, hans förväntningar är stora som hos alla barn. Vi ska vara hos Rickhards syster med familj på julafton och på juldagen  kommer vi vara här hemma hos oss tillsammans med min sida. 
 
Passar på att önska alla en riktigt god jul!!!
Kram

Kommentera här: