Legalisering

Några av bilderna som ska gå iväg till Kenya
Max och moster Jessica även Max gudmor samt vårt blivande barns gudmor.
Här lagas det mat......
 Älskar detta kort!
 
 
 
 
 
Efter att vi fått tillbaka en del av våra dokument för komplettering har jag jagat både läkare och socialsekreterare för att de ska skriva rätt. Dels hade läkaren inte skrivit under med blått bläck, trots att vi sagt till om det. Hon skrev under med svart först för att sedan vid sidan av skriva under med blått bläck. Det såg för kluddrit ut, så gör om och gör rätt. Sedan hade vår utredare missat ett nummer i mitt personnummer samt en del fel i vår utredning. Så samma sak där, gör om och gör rätt. Men nu så har vi skickat allt till vår adoptionsorganisation så det har kontrollerat att allt ser bra ut. De har i sin tur skickat iväg våra papper för legalisering. Vad innebär det då, jo våra papper granskas, stämplas och sigillmärkas av Notarius publicus, UD och Kenyanska ambassaden.
Detta brukar ta ca 3 veckor. Under tiden ska vi sammanställa alla foton som ska representera vår familj. Sätta in dom i fint fotopapper vilket jag tänkt göra med scrapbooking. Fick inspiration av en annan adoptivmamma som jag följer i deras blogg till ett barn. 
 
Så nu väntar vi på att alla ska stämpla och sedan göra klart fotona innan de sedan skickas iväg till Kenya.
 
Vi börjar längta och vänta...... vem är du lille vän som ska få bli en del av vår familj. Vem du än är kommer du vara lika efterlängtad och älskad precis som din bror.
 
 

Kommentarer:

1 Mormor:

Ja!vad säger man samma prosidur än en gång.Men det är värt för att hämta hem det käraste man kan få,det är spännande att få se den lilla underbara barn.Samt för Max att få en lillebror eller lillasyster vi får se.Du är så välkommen vem du än är älskade barn kram

Kommentera här: