two oceans

Ännu en fantastisk och händelserik dag här i Kapstaden. Så många minnen och upplevelser vi har med oss hem till Sverige härifrån. Idag tog vi en taxi till Waterfront och aquarium eller two oceans som det heter. Ett mycket större och häftigare tropicarium som vi har hemma vid Kolmårdens djurpark. Framför allt Max älskade det men även Elias såklart. Vi gick två varv runt och det fanns så mycket att titta på. Sen tog vi varvet och tittade i shopen som självklart var strategiskt placerat vid utgången. Hem därifrån fick barnen ett varsitt gosedjur. Max valde en haj och Elias en säl, tack mormor för dessa fina! 
 
En god lunch intogs precis vid vattnet och vi njuter av vår panoramautsikt. Table mountain och vattnet i bakgrunden. Vilken vy! Efter lunchen som blev en aning sen gick vi i affärerna som ligger lite överallt vid Waterfront. Några påsar rikare, ekonomisk lite fattigare men lyckliga åkte vi hem igen till hotellet. Max fick en t shirt med det lokala rugbylaget dhl stormers. Han var så stolt och tyckte själv att han var snygg i sin nya dhl tröja, det var enbart pga av att det stod dhl på som han ville ha tröjan. Stoltare kille fick man leta efter, underbart att se. Sen tog vi taxi även denna gång, men nu var det betydligt krångligare att ta sig fram för flera gator var avstängda och tusentals människor var på gatorna på väg till stadion där one direction skulle ha sin konsert ikväll. Mängder av små tjejer med one direction skrivna på armar och panna, ja överallt på kroppen hoppade fram på gatorna för att se sina idoler. 
 
Lite lek på hotellrummet innan det var dags att stoppa lillebror i säng. Storebror fick lite egentid med oss innan han med somnade sött med hajen Håkan under armen. 
 
Imorgon ska vi tillbringa dagen vid stranden, vi har lovat att Max ska få bada, Elias får doppa fötterna i 10 frodigt vatten!!!! Ja Max får inte bada så mycket han heller även om han vill det. 
Svårt med bilder för internet tar såå lång tid att ladda upp en bild. Men här kommer några från dagens utflykt. 
Vi passar även på att hurra för farmor som fyller år idag!!!! Grattis farmor Eva💞🎂🎁
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: