Så här kommer vi att bo

När vi landar i Sydafrika är det i Johannesburg som flygplatsen ligger. Vi kommer bo i Pretoria, vilket inte ligger så långt ifrån Johannesburg. En kvinna vid namn Martie från Resebyrån som Abba Adoption samarbetar med kommer att hämta oss. Vi åker sedan tillsammans med bil från Johannesburg till Pretoria där vi kommer att bo i 4 veckor.
  
Vi kommer att bo på Alleyn Manison som har det bästa ryktet vilket känns bra. Just nu är det en svensk familj på plats i Sydafrika och de bor också på samma ställe. En familj är på G, de kommer någon vecka efter oss och sedan hoppas vi på att fler familjer får barnbesked snart. 
 
När vi anlänt till Pretoria och lägenheten kommer vi att få ett besök av en representant från Abba Adoption (motsvarigheten till Adoptionscentrum)ganska direkt som kommer att diskutera hur vårt program kommer att se ut och vad vi kommer att göra och när, under vår tid i Pretoria. Tex kan det vara när vi ska var i domstolen, när vi får besöka barnhemmet och hur det kommer att gå till när vi får träffa lillebror mm. 
Det ser väldigt fint ut, just nu är det 25-30 ° och ännu varmare i solen enligt den familj som är på plats där nu. Poolen som finns är väldigt skön att svalka sig i.  Mailen oss emellan går varm just nu och det är skönt att ha några att fråga när olika frågor dyker upp. Var har även bra kontakt med några fler familjer vilket är väldigt värdefullt naturligtvis  för oss. 
 
 
 
Vi har idag haft lite fika för våra familjer för att fira att vi fått en lillebror. Både Max och lillebror fick så fina presenter💕 Tack till er alla 😚
 
 
 
Det är mycket fjärilar i magen nu😊

Kommentarer:

1 Anonym:

VET DU VILKET LÄGENHETSNUMMER NI KOMMER ATT BO I? 😊

2 Anonym:

Från Carroll 😉

3 Anonym:

Nej tyvärr vet vi inte det ännu.

4 Jenny Schröck:

Men det var väldigt svårt att få bilderna från lägenheten fick ta kort med Rickhards telefon och skicka till min. Vilket nr bodde ni i Carro?

5 Anonym:

Oj vad fint och modernt ni kommer att bo👍jättefint!!

Kommentera här: