Besök i kyrkan

Idag följde vi med våra grannar här till kyrkan. Här i Sydafrika är det väldigt vanligt att man går dit varje söndag. Helt klart ett annorlunda besök mot vad vi är vana vid när vi är i kyrkan i Sverige. Wow vilket drag! Det var som att vara på en stor gospelkonsert. Alla människor stod upp, även om det fanns stolar att sitta på såklart. De dansade, klappade i händerna ropade och sjöng. Framme vid scenen var en kör som sjöng och bakom dom var det en stor projektorduk där bibelord och sångtexter rullades upp. Väldigt bra för nya besökare som inte kunde texten och ville sjunga med. Musiken var VÄLDIGT hög, Max tyckte det var rätt jobbigt så jag följde med honom ut istället efter ett tag Så körde vi vagn och drack vatten i värmen. Alla är väldigt trevliga och önskade oss Välkomna till kyrkan. En man frågade Max om han ville följa med de andra barnen till söndagsskolan en trappa upp men där fick jag vänligt men snällt säga ifrån. Tyvärr tog jag inga kort därinne för vi hade med oss filmkameran så att fota glömdes bort.
 
 Efter ett tag kom även resten av sällskapet ut och vi gick för att äta lunch vid panncakehouse. Det är ett ställe som är väldigt populärt som serverar pannkakor i alla möjliga varianter. Gott och trevlig personal. Till Elias får vi ha med egen mat på grund av hans allergi men det är inga problem. 
 
När vi kom hem badade killarna i poolen. Vi äter mat och mellis ute och njuter av att bara kunna sitta i linne och shorts. Barnen leker på gräsmattan och ikväll har granntjejen varit inne hos hos och ätit popcorn och sett på film. När vi skulle äta somnade Elias i maten för han sov inte middag idag eftersom vi var i kyrkan. Så efter flera försök att få honom att hålla sig vaken för att kunna äta gav vi upp. Han la sig tidigt ikväll lilla gubben. Efter maten gick Max ut och sparkade badboll med granntjejen Lovis. Vi vuxna satt och pratade och kvällen var väldigt härlig. Stjärnklart och ljummet.
 
Mellis på framsidan
 
 
 
Att köra vagn är ett av nöjena 
 
Ett annat nöje är att titta på tvättmaskinen 

Kommentarer:

1 RK:

Härliga uppdateringar!

2 Familj Tjäder:

Tänk att vi suttit vid samma plastbord på gården 😊 Jag blir så sentimental när jag läser o ser bilderna. Så roligt att läsa att allt verkar gå bra . Kramis

Kommentera här: