Nu är han våran!!!

Domstolen idag. Elias vaknade tidigt och vi satte oss i soffan för att läsa bok tills Max vaknade. Han säger efter allt vi säger men vi får prata engelska med honom än så länge med några ord svenska. Vi provade kostymen han skulle ha för jag visste att den var på tok för stor. Så fram med nål och tråd så jag kunde fästa lite i sidorna så blev det perfekt. De blev så snygga båda två. Max såg ut som en stjärnadvokat eller liknande i sin. Stilig kille. Lizl från Abba Adoptions plockade upp oss här utanför lägenheten och bilfärden till domstolen tog ca 1 timme och det kändes långt. Max sitter på en bilkudde vi fått tag på i förrådet här men Elias får man ha i knät med bälte över både honom och mig. Ingen trafiksäkerhet här inte. Välkommen till Afrika. Det kommer stora lastbilar i hög hastighet på motorvägen med en massa människor som står eller sitter på flaket. Rent av livsfarligt. Väl framme vid domstolen fick vi sätta oss ner på några bänkar utanför och vänta i ca 10 minuter innan den kvinnliga domaren kom ut och hämtade oss. En super härlig kvinna med glimten i ögat. Hon frågade några frågor, skrev i lite papper, frågade igen om vi ville fortsätta med denna adoptionen och sen vände hon sig till Max och frågade om han ville ha Elias till lillebror. Han nickade som tur va ja. Hihi  sedan fick Rickhard komma fram och skriva under papper, sedan jag och sist bad hon även Max komma fram och skriva under. Lydigt gjorde han som domaren sa och skrev MAX med stora bokstäver på pappret. Sedan var det klart 10.10 slog hon klubban i bordet tog oss i händerna och gratulerade oss till ännu en fin pojke. Ja tänk nu är han vår. En till son att vårda och älska och som vi kommer att finnas där för. 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Mette :

TILLYKKE 😃😍
Og tusind tak for de fine billeder vi alle må se nu :-)
Kram

2 Liselott:

Vilken fantastisk liten son ni har fått! Nu har ni 2 underbara prinsar! <3 <3 <3 <3 Så fina ni är!

3 Wictoria:

Härliga bilder på en fin familj!

4 RK:

Hur gammal är lill-sötisen?

5 tjäder:

Så underbar läsning!

6 Anonym:

Elias är 2.5 år så lite större än vad Max var när vi fick honom. Max var 1.3 år. Men Elias är betydligt mindre i storlek, en liten plutt... 😊

7 Annelie:

Grattis till ännu en fantastisk liten fin pojke! Så fina barn ni har fått:-) och helt plötsligt har ni varit i domstolen...varmt Grattis och lycka till! Kram Annelie & Elias

8 Jenny Schröck:

Elias är 2.5 år. Men det är en liten plutt vi fått. Han har lite allergier så det är nog lite av den anledningen misstänker vi. Här finns det inte så mycket livsmedel till allergiker så det har varit en rätt ensidig kost för honom. Men det blir nog ändring när vi kommer hem till Sverige.

9 Jenny Schröck:

Elias är 2.5 år. Men det är en liten plutt vi fått. Han har lite allergier så det är nog lite av den anledningen misstänker vi. Här finns det inte så mycket livsmedel till allergiker så det har varit en rätt ensidig kost för honom. Men det blir nog ändring när vi kommer hem till Sverige.

10 mormor:

En underbar läsning har inte varit i datan änge man blir lite tårögd av denna läsning

Kommentera här: