TISDAG OCH BÖRJAN AV VECKAN

Det är bara början av veckan men jag känner mig redan lite trött. Det är kanske hösten som gör sig påmind och att jag har en långdragen förkylning i kroppen som inte vill ge med sig. Suck, men det är bara att gilla läget antar jag. Min fina underbara mamma är här på besök och hon har tagit hand om våra hundar igen som vanligt. Igår var de hemma i Norrköping men idag kom mamma hit. Det är tur att jag har mina föräldrar, de ställer alltid upp och finns alltid till hands. Älskade fina mamma och pappa <3 

Idag har det varit en riktigt bra dag på jobbet, jag trivs väldigt bra på mitt nya jobb och det är så skönt. Även fast jag såklart längtar efter att få åka iväg så fort som möjligt. Ikväll har Rickhard möte och kommer hem lite sent så det får nog bli pizza till mat, festa till det lite även om det bara är början av veckan. 

I helgen ska vi åka till min syster med familj och spela sällskapsspel, och äta mat. Mysigt!

Hoppas du får en fortsatt bra vecka!

KRAM!  
     

Välkommen söndag!

Söndag och sovmorgon är en härlig kombination, det gillar jag. Bortskämd som jag är har min underbara man gjort iordning en härlig frukost, så jag behöver bara slå mig ner vid bordet och ta för mig av de härligheter som han fixat. Min fina fina Rickhard <3 det finns bara en som du! Älskar dig mest av allt <3 puss!

Sedan under dagen åkte vi ut till kvädö som är ett naturreservat 2mil från Valdemarsvik. Där gick vi en underbar promenad med hundarna och även tillsammans med mina svärföräldrar, Rickhards syster och familj samt Simeon.
Det är så skönt att gå ut i skogen långt ut på landet och inandas frisk luft. Vi gick nog ungefär 6km vilket var rätt lagom. När vi kom tillbaka till bilarna plockades kaffekorgen upp och det serverades fika i alla dess slag. Mums!

Efter en dusch sitter jag nu i soffan och tittar runt lite på nätet och besöker de bloggar som jag följer. Rickhard har lagat middag nu som vi ska äta, fläskfilé med klyftpotatis och pepparsås. Han är duktig min man på att laga mat. Ikväll blir det att titta på första avsnittet av Gustafssons x 3 och hoppas på att den är bra. Sedan blir det nog en film innan jag ska besöka kudden senare, ska upp tidigt imorgon, en ny vecka står inför dörren =)

Kram till dig!
Kvädö naturreservat 

Lördag och kulturnatt i Norrköping <3

Idag har vi på morgonen varit på husvisning. Ett hus som var väldigt fint och som vi tyckte mycket om. Vi får fundera lite på hur vi ska göra, om vi har råd och möjlighet till att köpa det. Sedan åkte vi in till Norrköping där vi först klippte oss både Rickhard och jag, därefter träffade vi både bästa moster och syster på stan. Vi tog en fika och pratade. En god middag avnjöt vi sedan på Golden bangkok underbar mat och trevlig personal =)Eftersom vi har fått biobiljetter i julklapp som snart går ut var vi tvungna att använda dem också så en biofilm fick det också bli, Jägarna 2. Den var väldigt bra, lite rå kanske men mycket bra. Både Lassgård men framför allt Peter Stormare är suveräna skådespelare enligt mig.

Vi hann med att titta runt lite på andra aktiviteter som var påstan också innan vi åkte hem och avslutade kvällen med en film på tv:n.

Det var lite av vår lördag hoppas du också har  haft en bra dag.

Jag har haft det så mysigt med mitt <3

KRAM KRAM