studiebesök på symfoniorkestern

  

Idag har jag varit med skolklassen på studiebesök hos symfoniorkestern på Louie De Geer. det var en väldig spännande, lärorik och rolig dag. Här är vi uppe på scenen och får titta och pratat med orkestern.
 

Nu sitter vi på första balkong för titta, lyssna och njuta av dessa fantastiska musiker.
 
 
 
Våffeldagen till ära firade vi sedan hemma med lite goda våfflor. Mums!
 

Får jag också smaka lite våffla mån tro.... såklart att du får Bellman!
 
 
 

Firat storebrorHelgen försvann i ett nafs som vanligt. Den har en benägenhet att göra det på nåt konstigt vis. I lördags var vi hemma på fm och eftermiddagen var vi och hälsade på farmor och farfar där vi även åt god middag. Kusinerna med föräldrar var också där och barnen lekte och hade skoj som vanligt. Härligt med kusiner i samma ålder.

Idag söndag åkte vi tidigt till stan, uträttade några ärenden. Sedan hem till storebror för att gratulera i efterskott. Lasange och Cheeskake och mycket trevlig dag tillsammans som alltid. Är så glad och tacksam för min familj, hela min STORA familj med föräldrar, syskon med sina familjer och min moster. Jag älskar er!

Nu blir det film och resterna av helgens godis. En ny vecka igen imorgon med bland annat symfoniorkestern med jobbet står på schemat. Nästa helg är det nytt kalas, men först ska vi jobba.

kram♥

Hemmadag


Klarblå himmel och sol, men riktigt kallt i luften idag. Vi har bara varit hemma idag. Tvättat, städat, kastat massa kartong och papper. Sedan har vi varit ute och lekt i 3 timmar, helt underbart. Kompisarna kom också ut efter ett tag så de lekte tillsammans hur länge som helst. De kommer så bra överens vilket är kul.

Lite fika och god söndagsmiddag som pappan i familjen fixade.

Nu blir det popcorn och film!Ha en fortsatt trevlig kväll och hoppas er kommande vecka blir bra
kram♥