Julafton ♥

God jul! Välkommen julafton, vi vaknade alla tre vid 7.00 imorse och efter lite mys i sängen gick vi upp. Pappa Rickhard gick ut för att skotta snö och vips dök tomten upp i trädgården :-) han vinkade och lämnade en julklapp utanför dörren. Max vinkade så glatt tillbaka åt tomten. Vad fanns det då i paketet? Jo en efterlängtad lastbil som Max pratat om i månader att tomten skulle komma med, vilken tur att han gjorde det då ;-). Frukost, mys, lite mera julklappar som tågbana, kaffebryggare, bil, dockvagn och böcker mm. sedan på eftermiddagen gick vi bort till Ida David Clara Elsa dit även farmor och farfar och Lina kom. Vi åt mat öppnade julklappar och hade det mysigt tills vi gick hem och la en slagen hjälte i sängen som somnade bums. Imorgon ska vi till kimstad och fira jul med min familj. Ska bli så mysigt. Älskar julen ♥
Önskar er en god jul ♥

luciamorgon ♥
Ja eftersom jag inte har varit på något luciatåg idag fick det bli en bild på vårt söta luciatåg i porslin. Jag och Max har nu på morgonen suttit och myst i soffan under vår härliga filt och sett på lucia på morgonen. Efter varje sång ställde Max ner vällingflaskan ordentligt, klappade i händerna och ropade - BJA!!!!!
Hihi lilla gubben han är för söt, tycker så mycket om musik. Han kunde till och med höra vid introt att de skulle sjunga nu tändas tusen juleljus. Helt otroligt! Han imponerar på mig hela tiden och varje dag. Tänk att vi fått ett så fantastiskt barn.

Idag på eftermiddagen kommer Norrköpings tidningar hit för att göra ett avslut på vår artikelserie om adoption, som de döpte till vägen till Max. Passar ju perfekt eftersom vi landade i Kenya för 1år sedan idag.

Vad händer annars idag, jag hade tänkt gå ut och leka i snön men det är så attans kallt - 20 º ute så det blir nog inomhuslek istället.

önskar er alla en glad lucia ♥

12 12 12älskar er mina fina ♥Ett magiskt datum, det kommer ta lååång tid innan det kan bli så igen. Inte under min livstid iallafall. Många som förlovar och gifter dig idag. Ett lätt datum att komma ihåg ;-)

Idag är det Kenyas nationaldag ♥, inget som vi direkt firat men som vi ändå uppmärksammat med kenyanska flaggan på bordet vid middagen. Idag är det också 1 år sedan vi just i denna stund satt på planet ner till Kenya ♥.

Vad har vi gjort en dag som denna då. På fm var vi borta hos kusinerna och åkte pulka eller rättare sagt på rumpan ner för deras slänt. Hej vad det går om man har galonisar över overallen. Sedan efter lunch åkte Max och jag in till Norrköping och där träffade vi bästa mormor ♥ och handlade julklappar och Max fick en ny sulky av mormor för den vi har är vi inte så överens med. Den ska vi försöka sälja. Nu blev det en blå brio sulky som verkar bra och är fin.

Nu har vi sett på bonde söker fru och berg flyttar in.

Hoppas du har haft en bra dag detta speciella datum 121212 ♥