En sommardag

Idag kom sommaren med buller och bång. Passar perfekt för alla vackra ungdomar som har bal idag i Norrköping. Det passar perfekt för oss som inte ska på bal också för den delen. Har haft besök utav Emma och Alice idag på fm. Alltid lika roligt när vi ses. Min älskade man slutar ju tidigt på fredagar så när han hade slutat åkte vi till kårtorp och åt glass. Smaskigt och mysigt. Lillkorven lekte vid lekplatsen där och kunde samtidigt se på alla bussar och lastbilar som for förbi vid E22:an. Lycka, allt roligt på en och samma gång.

Sen när vi kom hem behövdes gräsmattan klippas. Som tur är fick pappan i familjen experthjälp av sin son. Resultatet blev enastående såklart ★

En trött och slagen hjälte somnade tidigt ikväll och de två i familjen som fortfarande är vakna ska nog ha lite fredagsmys.

Nu tar vi helg!
Kram/ Jenny

OnsdagJag älskar att höra ditt bubblande skratt, se dina glittrande ögon. Finaste älskade Max tänk att just du är vår son, vi är lyckligt lottade!

Sitter uppkrupen i soffan och ser på halv åtta hos mig, väntar på att Anna Travis ska börja. Rickhard har varit hemma idag, kände sig lite orolig i magen så vi tog det säkra före det osäkra. Vi har bara varit hemma, tråkigt väder ute. Det är som om det väl har börjat regna kan det inte sluta. Nu hoppas vi på att återfå solen och värmen igen.

Imorgon funderar jag på att antingen åka till badhuset med Max eller till kolmårdens djurpark. Vi får se hur vädret blir och vad vi känner för.

Kram / Jenny

KaninbrittSmå små kaniner som precis har öppnat ögonen. ..Dom säger mä, inte bä...ja det gör dom faktiskt!Max och kusinen Elsa tittar på alla kaniner...här dricker dom vatten förstår du Elsa.....

Gokväll i stugan!
Idag har vi varit hos kaninbritt. Det är en gård där de har som namnet antyder kaniner. Men dör finns det även höns, tuppar, kycklingar, får och ankor. Vi var där med kyrkis, som avslutning på terminen. Mycket trevligt och mysigt. Max trivdes och fick klappa och hålla både kycklingar och små kaninbebisar.

På eftermiddagen åkte Max till farmor och jag for till Norrköping och tandläkaren igen för att laga mitt hål. Ajajaj så ont bedövningen gjorde och så länge den har suttit i. Nästan 6, 5 timme nu, kan ju inte klaga på att den inte tog direkt. Skönt att det är över.

Har fått en trevlig inbjudan till våra kära vänner i Danmark. Dop och bröllopsfest, så nu blir det att åka till Danmark i sommar. Ska bli riktigt kul, ser vi fram emot. Ska bara komma på vad vi ska köpa för presenter till dem också.

Nu ska jag krypa upp i soffan och kolla på tv. Tack pch godnatt!