ÖgoninflammationInte de snyggate av bilder men ibland måste man visa se fula också...

Vaknade denna lediga måndag med ett helt igenbommad öga och totalt genomkladdig. Jovisst, ögoninflammation. Första gången jag har det i hela mitt liv och det är ingen trevlig erfarenhet vill jag lova. Aj så ont det gör och otrevligt med allt var. Max har också fått det, eller det var han som hade det från början och smittade mig. Fast han är bara rödsprängd i ögonen och inte kletig alls, så vi visste inte om det var det. Men det var det tydligen. Så nu fick Rickhard också vara hemma och ta hand om Max för jag ser inte knappt nåt. Suck! Nu är de på apoteket och köper salva eller ögondroppar så jag kan bli människa igen förhoppningsvis. Jag som avskyr att pilla med ögonen, men detta måste i.
Tack för mig.

Kramar ♥

Årskort inköpta för 2014Även Max fick ett årskort i år när han nu har blivit en stor kille på 3 år ♡familjen framför tigrarna, dock lite mörkt.

Idag var det nt:s årliga dag på kolmårdens djurpark då de säljer ut årskort för halva priset. Passar oss perfekt, trevligt för plånboken och så fick vi en sista dag innan de stänger för säsongen. Mormor följde också med och vi hade en mycket mysig dag. Lite kallt men strålande sol hela tiden. Vi tog allt i lugn takt, hann med allt vi ville och mer därtill. En trött men glad kille somnade nöjd ikväll. Nu myser vi i soffan med tända ljus och filt. Imorgon har både skolan och förskolan studiedag. Jag ska vara hemma och mysa med Max medan pappan i familjen får jobba. Det är somliga som har det bra. Kram

Lördag och bästa Madde och mormor på besök ♥Max med sin flicka som han säger.Madde är Max största kärlek ♥ tänk så mycket hans kusin betyder för honom.lördagsgodis framför tv:n är en traditiondå är det oftast postis per som är favorit.Vi tog en tur till Falerum och inhandlade ett par höst och vinterskor med mormor och Madde. Det blev dessa två.Vi har även köpt nya overaller, två stycken. Detta är den ena av dom.

Till middag blev det hämtmat idag. Kebab åt mig, Max och mormor. Pizza åt Madde och Rickhard. Gott när det inte blir så ofta. Ikväll är det kulturnatten i Norrköping. Det gick jag ofta på när jag var yngre. Men ikväll blir det bara att vara hemma och ta det lugnt. Mysa med godis och film. Imorgon ska vi åka till Kolmårdens djurpark och Bamses värld. Det ser prinsen fram emot. Mormor ska också följa med. Det blir att ta på ordentligt med kläder. Inköp av nya årskort står på schemat.

Hoppas du har haft en bra lördag.
Kram ♥