Höst på Astrid Lindgrens värld

 
Ett måste är att hälsa på hos Pippi och rida på lilla gubben....
Lilla pappa ser ut som första dagen i skolbänken om än väldigt stor bänk och stol..... Lillplutten i samma pose. Fast han ser inte lika liten ut, konstigt 😉
Höstmarknaden på Astrid Lindgrens värld fick sig ett besök utav oss i år. Vi åkte dit tillsammans med några vänner och det var så trevligt och mysigt. Vi dansade kring en höbal 😅 tillsammans med Pippi, Emil, Ida, Prussiluskan, Kling o Klang, Stollejocke och många fler samt en hel hög med barn och föräldrar. Vi åt god grillad korv, provsmakade godis, tittade på alla marknadstånden, lekte vid Karlssons på taket och alla dessa rutschkanor som finns där, vi besökte alla platser och stugor fick sig ett besök, och Mattisborgen hade vi aldrig varit vid så där var vi också inne. Tror inte vi missade nåt. Vi kom när det öppnade och åkte hem flera timmar senare. Trötta men nöjda. Det är skillnad mot högsommaren då det är packat med folk och man kommer inte in nånstans. Nu kunde vi utan problem gå runt och titta. Priset är stor skillnad också förstås. Tycker det är lite dyrt på sommaren. 
När vi kom hem var klockan läggdags för den minsta i familjen och för mamman och pappan blev det att slappa i soffhörnet. Skönt! 
På vägen hem tändes det en lampa i bilen som vi måste fixa innan besiktningen som är imorgon. Suck, vi ska byta bil om några veckor, kunde det inte hålla sig till efter det!! Grr! Nu blir det några tusen på det, tackar! !!!!
Nu ska vi röja och kasta en massa saker här för det ska in med lite nytt är det tänkt. 
Den här veckan har vi höstlov så vi tar dagen som den kommer. Underbart! 
Kram!

Helgen

Söndagskväll och jag sitter uppkrupen i mitt soffhörn och kan bara njuta. Helgen har innehållit mycket men oj så skoj vi har haft. I fredags träffade jag min kompis Millan, vi tog med oss hundarna Bellman och hennes hund Milton som är kullsyskon och en fikakorg. Tog en härlig promenad, fikade en stund och pratade en massa. Mysigt! 
 
På lördagen firade vi 9 år och förmiddagen ägnades åt trädgårdsarbete. Så skönt att röja undan en hel del, även om det finns en del kvar att göra. Senare på dagen åkte vi och spelade bowling för första gången för Max. Riktigt kul var det och så duktig var han. Vi beställde in god mat efteråt. Max åt fisk och vi tog kött. Mums!
 
 
Idag har Max börjat på skridskoskola här i Valdemarsvik.  Han har aldrig stått på ett par skridskor förut, han började med att hålla sig i en stol som han sköt framför sig. Men den släppte han snart och kunde åka själv efter en stund. Så duktig vår prins. 
 
 
 
 
Efter skridskoåkningen åkte vi till Norrköping och mötte upp kusinerna, faster och farbror för att se på bio. Det blev Pettson och Findus roligheter denna gång. En bra film men lite för lång för våra små, den var 1.5 timme lång. Man märkte att efter 1 timme att de flesta barn i salongen hade svårt att sitta stilla. Inklusive våra barn. Men de var nöjda och glada efteråt så det är huvudsaken.
 
 
 
Nu blir det genikampen, rätt roligt program och sen Fjällbackamorden. Imorgon är det måndag igen och jag börjar jobba som vanligt igen. 
Tack för denna härligt mysiga helg! 
Kram 💕

9 år av äkta, sann och gränslös kärlek 💑


Världens bästa man och pappa 💕

Tänk att det gått 9 år sedan dagen vi vågade satsa på vår kärlek. Vi har på dessa år hunnit med rätt mycket. Vi har rest en hel del, Turkiet ×2, Bulgarien, Polen, Egypten, Danmark och Kenya. Vi har förlovat oss, gift oss, köpt hus, kämpat i många år med barnlöshet för att sedan ta det bästa beslut vi någonsin tagit att adoptera, för att på så vis få vårt vackra underbara barn och bott utomlands i 6 månader. Vi har varit på dop, bröllop och begravningar. Vi har tagit avsked av vår fina trogna vän Bamse, vi har bytt bil (och ska snart göra det igen) vi delar vardag och fest, ledsamma och tråkiga besked, glada och lyckliga besked. Vi bekymrar oss ibland, vi är nervösa ibland, vi är otroligt stolta ibland, vi är glada och upprymda ibland, pirriga, arga och besvikna ibland. Vi är förväntansfulla ibland. Men framför allt är vi lyckliga, älskade och känner stor tacksamhet för livet ihop tillsammans med vår familj. Jag älskar dig Rickhard! Du och jag mot världen, alltid och alltid 💕