Gonatt måndag!

Första lediga dagen på höstlovet går mot sitt slut. Idag har vi haft en riktig pyssel dag, Max har hjälpt pappa att göra fint ute i trädgården, de har samlat ihop alla äpplen, krattat löv och tagit hand om alla utekrukor. Jag tvättade och städade lite inne innan jag gick ut och hjälpte killarna ute. Max var ute i 3timmar men ville inte gå in, han älskar att vara ute. Men det var dsgs för lite lunch och sen kom kusinerna Clara och Elsa och faster Ida över och lekte lite. Det är så härligt att se dem tillsammans, de leker så bra och tycker så mycket om varandra. Det värmer i hjärtat att se dem.

Efter ytterligare lite lek, middag och tv somnade en utmattad fantastisk liten pojke bredvid sin lika fantastiska pappa.

Ikväll var det premiär gör tv programmet sos uppdraget där 5 kända personer åker till Ghana som sos ambassadörer för sos barnbyar. Det var mycket som påminde oss om Kenya och all fattigdom som vi såg där. Det berörda oss väldigt mycket och kändes i både hjärta och själ. Jag kunde inte hålla tårarna tillbaka.

Nu ska vi släcka lampan och jag ska krypa ner bredvid de två bästa killarna som finns, och ikväll ska jag lukta, pussa och krama min lilla guldklimp lite extra och jag är så otroligt tacksam över att vi blev utvalda att bli hans mamma och pappa ♥.

+ 1 timme sömnSöndagsmorgon och min tur att kliva upp. Rickhard drog vinstlotten och fick en extra timme att sova på sin sovmorgon. Ok jag kan väl erkänna att lilleman sov till 7.00 så jag kan inte klaga även om jag fick söva om honom några gånger. Kallt och klart är det ute nu på morgonen. Termometern visar -9 grader så idag hoppar vi att äta frukost ute på altanen ;-)

Igår lördag hade vi bara en mysig hemmadag, promenad med min lilla familj och farmor och Frasse runt grännes. Där fanns några isfläckar till Max förtjusning och han fick för första gången känna på is ute och hur halt det är. Em var vi inne och lekte hade lite mys på kvällen och vi höll den lille prinsen vaken lite längre så han inte vaknade 5.00 imorse. Den planen funkade bra :-).

Vad händer en dag som denna då, ja det vet vi inte riktigt. Vi får helt enkelt ta dagen som den kommer. Vi har ju hela nästa vecka tillsammans med pappa och det ska vi ta vara på så mycket som möjligt. Det är så härligt och mysigt när vi är tillsammans alla tre. Saknar det, vi blev lite bortskämda med det i Kenya ♥

Men vi får mysa så mycket vi kan nästa vecka då det är höstlov....

På återseende!
kram ♥

Allra FÖRSTA mötet med SNÖ ♥Så kom årets första snö. Det är inte så mycket men dock så att marken blir lite pudertäckt. Det var igår som flingorna föll och tyvärr hade Max hunnit somna. Men nu på morgonen var jag tvungen att ta med honom insvept i sin pyjamas och min jacka ut på altanen för att visa honom snön. Hans allra första möte med det kalla vita som låg på marken. Ansiktet sken upp som en sol och när han fick känna på snön ryckte han till titta lite konstigt på snön. Smakade på det och sa, burr kallt. Haha ja lilla gubben snö är kallt. Max vill ut, leka snön, åka pulka var hans nästa kommentar. Sötnos du får tyvärr vänta lite med att åka pulka men vi hoppas det blir en vit vinter så du får chansen att få uppleva allt det roliga som snön innebär för små barn.

Tänk så mycket nytt du har fått uppleva under din första tid med oss. En helt annan värld har öppnat sig för dig. Vårt liv har förändrats på så många underbara fantastiska vis sedan du blev en del av vårt liv. Så mycket vi har längtat efter dig och så mycket vi har fått kämpa för att få dig älskade lilla pojke. Det vet du inte om ännu men jag tror du kan känna hur mycket vi älskar dig och hur mycket du betyder för oss ♥. Kan inte sluta pussa på dig och krama dig. Vårt lilla underverk ♥

Idag är det fredag, skönt. Vi ska hämta pappa efter att han slutat jobba och sedan styr vi vår kos mot dollarstore som öppnade i Söderköping igår. Handla lite på Willys och sen hem och ta fredagsmys och njuta av en veckas ledighet med pappa, för nästa vecka är det höstlov vilket är väldigt välkommet.

Ha en bra helg alla ni där ute!