ÅRSKORT INKÖPTA

Så är nästa års sommar räddad. Årskort på Kolmårdens djurpark är köpta och det är bra. Det ska bli kul att se nya Bamses värld och vad de har gjort. Vi åkte med kusinerna och faster Ida och farbror David. Denna gång såg vi på fågelshowen och wow vad den är bra. Så häftigt att se de stora fåglarna och sitta och ducka när de flyger tätt över huvudet. Vi har sett den förut men det var länge sedan.  Så det var det bästa denna gång. Vi snurrade på chokladhjulet och var två nummer ifrån att vinna, ingen vinst denna gången heller. Åt god mat, hade härligt men blåsigt väder, glada och härliga barn promenad och trevligt sällskap. Dagen kunde inte bli bättre. 
 
Åkte förbi Maxi på vägen hem och Rickhard fick tag på en snygg jacka, fikade och handla lite mat och nya stövlar till Max för oj vad dessa små fötter växer. 😊
 
Nu blir det dusch och sen i säng med lillkillen. Imorgon är det förskola och jobb igen. Ska på promenad med en kompis också imorgon. 
Hoppas helgen varit bra. 
 
 
 
 
 
 
 
Dessa fantastisk härliga djur!🐒🐯🐆🐫🐘
 
Kram💕

Solig lördag

 
          Fin skjorta och byxor inför fredagens              fotografering på förskolan.    
 
                Max med sina hundar Bamse & Bellman💕
 

Dagarna rullar på och det är ett tag sedan jag skrev. Har inte riktigt haft tiden eller orken att uppdatera mig. Men det blir nog bättre. Vi har mycket att göra och mycket att tänka på. Men vi hoppas det snart löser sig.  
 
Idag har vi haft en härlig solig lördag så här i slutet av September.  Vi har plockat och städat i trädgården, slängt massa skräp, fikat ute och haft en skön lugn lördag. Imorgon ska vi till Kolmårdens djurpark för att handla årskort inför nästa år. De säljs ut för halva priset imorgon. Något vi uppskattar då vi bor nära och åker ofta dit. Så det passar oss perfekt. 
 
Nu, film och mys med bästa mannen! 
                     

4 års kalas

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En mycket härlig helg är slut, barnkalas i dagarna två. Mycket fina presenter och Max är så nöjd och glad. När jag frågade ikväll vilken som var den bästa presenten av dom alla, sa han att allt var det bästaste.  Det var ett bra betyg. Jag känner mig så tacksam och glad över att få fira vår fina prins, han har haft 4 födelsedagar och vi har fått vara med och firat 3 tillsammans med honom. Älskade Max du är det bästa och finaste vi har och vi älskar dig till universum och tillbaka. 💕