16 år!


Max ritade en jättefin teckning till sin kusin.

Igår var vi och firade vår andra prinsessa i min familj som fyller år om några dagar. För 16 år sedan blev jag moster för andra gången och en fantastisk söt liten tjej fick se dagens ljus.♥ Nu har denna lilla lilla flicka blivit en vacker tjej och igår var det alltså lite firande. God mat och fika i världens bästa sällskap.

På fm cyklade Max och Rickhard bort och hälsade på brandbilarna. Till stor lycka fick Max köra (ratta) ut brandbilen helt själv. ♥ Vilken liten pojke vill inte vara med om det.

Kvällen avslutades med god räkmacka och film. Mumsigt!
Idag är vädret regnigt som vanligt denna sommar. Så tråkigt! Vi har inte varit och badat i sjön ännu. Några gånger i bassängen här hemma dock men inte i sjön. Hoppas det blir av nån dag framöver.
1 vecka har gått på semestern men än är det ett bra tag kvar så jag njuter i fulla drag.

kram ♥

En glimt in i framtidenIdag har jag varit tillsammans med en mycket god vän och spått mig. Eller vi båda spådde oss, var och en för sig. Det var både spännande, lite pirrigt och roligt. Att få glimta genom dörren till framtiden. Det såg ljust ut och mycket spännande saker finns att vänta. Sen vet jag med att man får ta allt med en nypa salt, men nog är det allt lite intressant och spännande när de kan säger saker om en som hon omöjligt kan veta något om. Ja en mycket intressant och trevlig dag.