SHOPPING PÅ SCHEMAT OCH SJUKSTUGA

 
 
Frisk luft, så skönt. Vi har känns det som, varit instängda inomhus i flera dagar.
Jag har varit genomförkyld och ont i halsen, det tog inte många dagar förrän lilla hjärtat ♥ också blev sjuk.
Inte så konstigt kanske med tanke på hur mycket han hänger och klänger på sin mamma. Så efter flera dagar av snoriga näsor, feber, ont i huvud och hals kunde vi lämna palatset  ;) för en stund.
Ja vi har ju naturligtvis varit ute på tomten och lekt men inte riktigt varit iväg. Så nu idag passade vi på att åka
en sväng till kamprads varuhus, ni vet det med gul bakgrund och fyra blå bokstäver på. Pappa i familjen har nämligen blivit sjuk nu och fick stanna hemma från jobbet, han fick lite lugn och ro.
 
Vi ska nämligen på ♥ bröllop ♥ på lördag. Rickhards kusin ska gifta sig, vilket ska bli väldigt kul, inte så ofta man springer på sådana tillfällen. Men nu behövdes ett linne införskaffas till mig som jag ska ha under en klänning. Max behövde byxor och så ville jag få tag på nya skor. Det sistnämnda handlade jag inte för det var för dyrt tyckte jag. Jag använder nämligen inte såna skor särskilt ofta så jag hoppas på att komma på en lösning. Ja nu handlasdes inte detta på just Ik....a men på själva ikanohuset såklart. Lite smågrejer fick vi dock med oss som man alltid på från ikea men inga stora grejer.
 
Nu ska jag slänga mig i soffan, Max sover och jag har köpt en härligt bra tidning som jag ska bläddra i.
Må väl alla!
 
 
 
 

En härlig underbar och lite busig 2 åring

 
 
Max har nu hunnit fylla 2 år och hans födelsedags kalas firades på lördagen den 8 september, samma dag som bästa kompisen från Kenya fyller 2 år. Dagen firades med mormor, morfar, farmor, farfar, moster, fastrar, och gammel moster - och faster. En mysig och lyckat födelsedagskalas, där det bjöds på jordgubbstårta och fika, samt glass åt de som inte tycker om tårta. Max fick en hel massa fantastiskt fina presenter, som han blev väldigt glad över. Han var däremot inte så aktiv i själva öppnandet av paketen, det fick mamma hjälpa till med. Det kanske blir bättre till jul... hihi...
 

Älskar den här bilden, Max och kompisen J håller varandra i handen
medan mammorna tittar på annat. " kompiskärlek "
 
 

födelsedagstårtan
 
 

födelsedagståget......
 
 

flaggor "happy birthday"
 

lite av paketen...
 
 

och såklart födelsedagsbarnet......... GRATTIS MAX 2 ÅR!!!!
 
Själva riktiga födelsedagen den 10 september ville jag göra något som jag visste Max tyckte mycket om, det blev att åka in till Norrköpings centralbad och bada i poolen. Han fullkomligt älskar att bada. Mormor följde med eftersom pappa var tvungen att jobba, det var ju en måndag. Så Max, mamma och mormor begav sig till badhuset. Det är åratal sedan jag var där och de har ju gjort om det ganska mycket sedan sist. Vi var där i 3 timmar och Max badade och ville inte gå upp. Men till slut var han tvungen, och motvilligt klev han till slut upp. Sedan när vi kom hem åt vi god mat och glass till efterätt. Lite paket från mamma och pappa och på kvällen somnade lilla 2 åringen ovaggad.
 
Förra året när han fyllde 1 år firades han och en barnhemskompis som nu mera bor i Stockholm sin dag tillsammans. De fyller med 5 dagars mellanrum. Nu fick han äntligen fira med sin familj och vi fick äntligen fira vårt barns första födelsedag. Det kändes stort och det bästa är att vi kommer få fira den tillsammans i många många år till vilket känns underbart. Vår fina son, jag är så fantastiskt glad och tacksam för att just DU kom till oss, vi kunde inte fått en bättre pojke, vi älskar dig så det nästan gör ont i bröstet. Jag kan titta på dig i evighet, du är så otroligt söt och fin, helt perfekt. Det bästa av allt är att du verkar älska oss också, och att du är lycklig. Ibland säger du själv att - mamma, Max glad, och det är du verkligen älskade barn.
 
 
Kram