Torsdagen den 27 oktober och LEDIG =)

Vad gör jag då med denna lediga dag, jo eftersom Rickhard skulle in till sjukhuset idag och röntga njurarna (håller tummar och tår för att det gick bra) tog jag ledigt för att vara snäll och skjutsa in honom så han slapp åka buss till Vrinnevisjukhuset i Norrköping. Efter lite bilder var det klart och klockan hade blivit 8.40, Stadium outlet öppnade klockan 9.00 så ner till Ingelsta vid rusta och Bauhause för att ställa sig i kö för att komma in. Vårt mål, som alla andra, var att komma åt bandyklubbor för de kostade nämligen bara 10kr/st ord.pris 599kr. Ja det var en hel del billigare. Snacka om rea. =)
Så när portarna gick upp så rusade både jag, Rickhard och en mängd flera människor in. Knuffandes och slitandes í de stackars bandyklubborna, ja vi fick tag på två (en varsin, en per kund fick man ta) och de tog slut på bara några sekunder. Ja det gick fort. Sedan köpte vi två innebandybollar för 10kr/st hm kostade lika mycket som klubborna... en fotboll och ett gäng strumpor blev det till slut. Men nu ska det ju ligga en outlet där tydligen så det kan hända att jag hamnar där flera gånger....

Vårt nästa mål var hundmat billigare det med, 399kr istället för 699kr jo jag tackar jag. Ett spel till Ricke på mediamarkt blev det också. Tittade även på en ny bärbar dator att ha med till Kenya, fanns lite olika att välja bland och självklart i olika prisklasser, tittade på en sony nånting... fin var den i allafall med ett tangentbord som lös =) vi får se vad det blir.
En korv med bröd som de bjöd på innan det var dags att fara hem, Rickhard skulle till jobbet så jag släppte av honom lagom till lunchen. Han jobbar till 19.00 idag ..lång dag...

Igår var det Oktobermarknaden här i Valdemarsvik. Tröjor, strumpor, godis, leksaker, strömmingsburgare oc lite annat smått och gott. Själv hade jag ont i huvudet men jag tvingade ner mig en liten stund ändå. Huvudvärken släppte aldrig och jag mådde blä. När jag vaknade i morse hade värken tack och lov försvunnit.

Vi fick en fin sparbössa av mormor till knodden. Den är så fin, gillar verkligen det märket, samma som lamporna i barnrummet. Pumpk in baby heter det.

Den är så underbart söt. TACK MORMOR du vet precis vad som passar! PUSS!

Ikväll har jag tänkt gå en promenad med Emma och prata lite skit =) Kvalitetstid <3

Ha en bra torsdag, helgen kommer nu med stormsteg =) Me like!

KRAM

Söta flickor på besök

Helgen har som vanligt bara sprungit fram. Ja vad har vi gjort då, jo en hel del faktiskt. På lördagen kom bästa fam Larsson/Johansson på besök och Johan hjälpte Rickhard att flytta på våra garderober som skulle möbleras om. Ja vi ska göra om i sovrummet och ändra så att barnsängen ska få plats. Tungt och otympligt men till slut gick det. Alla kläder, påslakarn, örngott, underlakarn, gardiner, handdukar, dukar Rickhards kläder, mina kläder låg i dessa garderober. Allt hade vi varit tvungna att lyfta ur det och det tog tid, sen skulle ju allt tillbaka. Det tog lika lång tid om inte längre, passade då på att rensa bland allt. Bra tillfälle som man inte annars tar sig tid till. Och oj nu kom jag på, barnet måste ju också ha en garderob, ja det får bli en annan dags bekymmer. Tilda alice Emma och jag var iallafall här uppe och lekte i vårt nya fina barnrum som båda barnen verkar  tycka om, även om vi inte har så mycket saker ännu. Goda muffins hade de med sig som Emma och Tilda bakat, smaskens!

        

   


         


Söndagen gick åt att gå en promenad i solen med hundarna, plocka bort
massa päron som fallit till marken och tvätta bilen. Mys och film var en kvällsaktivitet.

Hoppas din helg var bra och att din nya vecka blir bra.

KRAM

LITE NYTTMin nya fina VITA jacka, inköpt på intersport. Kostnad från
början 1400kr, kampanj 995kr + just idag rabatt 20% så
hamnade vi till slut på 792kr. Tackar tackar <3


        


Dessa, ja det är faktiskt disktrasor ska jag sätta in i ram och vid det lilla köket i skrutts rum.
Du är en fena på att diska står det för er som inte ser vad det står i den med fisken på.

Den här som ska bli en tavla den också har jag egenhändigt knopat ihop. Ord och känslor
för vårt underverk som vi ännu inte träffat. Den ska pryda en liten del av väggen...

Idag ska jag ta med mig min man när han slutar jobbet och åka till Linköping, kanske äta på nån restaurang eller så. Bara mysa, han slutar tidigt.

Ha en trevlig helg och var rädd om dig!

KRAM