3års kalas för kusinenHipp hurra för kusinen som fyller 3 år idag. Ett riktigt trevligt och mysigt kalas var vi på idag. Barnkalas har en viss charm så är det bara. Max älskar sina kusiner och tycker det är roligt när vi ses.
Annars har vi inte gjort särskilt mycket idag. Max har fått en sparkcykel så den har fått provåkas en hel del under dagen. Han är jätteduktig och det går som en dans när han kör älskade plutten.

Skönt att det bara är söndag idag, så då är vi lediga en dag till tillsammans vilket jag uppskattar nåt enormt.

kram ♥

Stockholm

Familjen åkte iväg på en liten tur till Stockholm. Det blev både besök på Junibacken och Gröna lund. Väldigt mysigt och roligt. Kallt som tusan var det. Burr, mössa och vantar hade varit skönt. Det var nästan inget folk och man kunde bara åka o åka o åka. Inga köer alls så det var verkligen valuta för pengarna. Junibacken var första gången, det var mysigt och roligt med mycket lek. Litr negativt var sagotåget, välfigt fint och mysigt men också en del saker som var otäckt och lite skrämmande för barn. Max blev rädd och jag fock hålla för ögonen på honom ett flertal gånger. Sånt ska informeras om tycker jag. Det var lite dåligt tycker jag. Men annars helt klart godkänt. Här nedan kommer lite bilder från gårdagen.Barnens dag i Söderköping

Idag åkte vi till Söderköping där de hade barnens dag. Mycket var gratis och det fanns ett stort utbud av olika aktiviteter. Clowner, hoppborg, tåg, ansiktsmålning, godisregn och uppträdanden, brandbilar och bärgningsbilar mm mm.

Vår lilla brandman provsitter Söderköpings brandbilar denna dag

Bärgningsbilar visade också upp sig.
Där bjöd dom även på korv med bröd och dricka. En strut popcorn var också gratis.

Vi fick en alldeles egen tiger. Den sötaste man kan tänka sig.

När vi kom hem blev det ett premiär dopp i poolen, äntligen!
Grillade och njöt av en underbar dag och kväll med familjen.

Kram